Meditație 03 – Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 122
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2811-03-noiembrie]03 – Noiembrie [/url]
„ Caci Dumnezeu nu este nedrept sa uite osteneala voastra si dragostea, pe care ati aratat-o pentru Numele Lui, voi, cari ati ajutorat si ajutorati pe sfinti.” Evrei 6:10
Revista „Afaceri Nationale” a facut un sondaj cerînd cititorilor sa numeasca zece oameni din ultimii 200 de ani a caror slujire, a avut un impact asupra întregei natiuni americane.
Cei care au raspuns acestui sondaj au numit oameni ca : Edison, Bell si Ford. Fiecare dintre cei zece mentionati au avut companii a caror angajati numarau zeci de mii de muncitori. Fiecare a adunat si-a investit milioane de dolari, fiind angajati în sectoare de vîrf ale economiei: automobile, computere, sanatate sau comert.
Vîrsta medie a mortii a acestor influenti întreprinzatori a fost de 87 de ani. Cu toate ca au muncit foarte mult , au trait mai mult decît ceilalti oameni. Oamenii cei mai sanatosi sunt aceia care se bucura de munca pe care o fac.
Într-o zi de vara , spre seara, cînd Thomas Edison s-a întors acasa de la munca, sotia lui i-a spus : „ai muncit asa de mult , fara sa te fi odihnit ; trebuie sa iei o vacanta”! Dar unde sa mergem ? a întrebat el ! Hotaraste tu unde sa mergi ; i-a raspuns sotia . Cauta un loc unde sa fii singur si fericit !
Foarte bine i-a raspuns domnul Edison. „ Voi pleca chiar mîine spre locul acela „ ! A doua zi dis de dimineata, Edison s-a trezit si s-a dus în laboratorul său !
Unii oameni au acelasi simtamînt atunci cînd este vorba de slujba lor ! Ei nu sunt robiti de munca pe care o fac, si nici nu sunt acolo pentru ca cineva le-o cere. Acestia sunt gata sa lucreze oricît., pentru ca se bucura lucrînd si le place munca lor, mai mult decît orice altceva.
Folosesti în slujire cu placere si bucurie , talentele pe care Dumnezeu ti le-a daruit ?
Rug. Draga Doamne Isuse, îti multumesc pentru slujba (serviciul) pe care mi L-ai daruit , ca sa-mi pot cîstiga pîinea. Ajuta-ma sa-mi folosesc abilitatile, pentru Gloria Ta .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 – Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu uita niciodată persoana care te-a făcut să zâmbești măcar o dată... ( D. Elisei )