Meditație 02- Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2812-02-noiembrie]02- Noiembrie [/url]
„Maretia lui va fi ca a maslinului, si miresmele lui ca ale Libanului. Iarasi vor locui la umbra lui, iarasi vor da viata grîului, vor înflori ca via, si vor avea faima vinului din Liban „ Osea 14:6-7
Un criminalist numit Enile Locard, a lansat un principiu care-i poarta numele : „ principiul schimbarii lui Locard”.El a afirmat ca exista o marturie lasata de cineva care trece printr-o camera. Todeauna acea persoana ia ceva cu ea si lasa ceva în urma ! Se poate stabili trecerea unei persoane printr-o camera , prin ceea ce acea persoana ia si lasa în urma .
Aceasta se poate aplica si în viata. Fiecare dintre noi lasam ceva în urma aici si luam ceva cu noi dincolo! Împlinim astfel un alt principiu : „Principiul Dumnezeului celui Viu”, care pentru timpul cît suntem în mijlocul acestei lumi ne-a cerut sa lucram. !
Munca este o parte a acestui plan. Noi suntem de fapt conlucrători cu Dumnezeu. Am fost creati si înzestrazi nu numai pentru a supravetui . Noi suntem parteneri cu Dumnezeu în administrarea resurselor pamîntului, pregatind prin slujba pe care o împlinim , cele necesare pentru cei din jurul nostru. De aceea nu trebuie sa lenevim. Munca si viata noastra au valoare.
Trebuie deci sa ne împlinim responsabilitatile încredintate, multumind lui Dumnezeu pentru oportunitatea ce-o avem de-a lucra pentru zidirea Împaratiei Sale .
Rug. Doamne Dumnezeule , întareste-ma ca în timp ce împlinesc ceea ce mi-ai încredintat, sa pot sa arat altora maretia lucrarilor Împaratiei Tale !. Amin


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02- Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai eficientă cale prin care Domnul ne maturizează spiritual este ...suferinţa.