Meditație 01- Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 224
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2813-01-noiembrie]01- Noiembrie [/url]
„ Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este în sînul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.” Ioan 1:18
Am citit undeva ca „Golden Gate Bridge” (podul Golden Gate), este într-un proces de vopsire neîntrerupt. O armata de vopsitori nu se opresc din vopsire. Ei încep dintr-un capat si continua sa vopseasca, pîna ajung la celalalt. Acest proces a fost solutia recomandata de proiectant , chiar din momentul constructiei.
Daca acesti vopsitori s-ar opri, aerul sarat al oceanului, ar produce o coroziune enorma. Iar în scurt timp podul ar deveni neatractiv si inpracticabil.
Si pentru a pastra o reletie , este nevoie de multa întretinere. Allen Loy McGimps , în cartea sa „Factorul Romantismului” , compara relatiile cu întretinerea unei case. „Eu contractez case , spunea el de 25 de ani” ; si sunt uimit de cît de multa munca se cere pentru a întretine o casa în uz, în cele mai bune conditii. Intemperiile naturii si lucruri precum gravitatia si soarele , fac materialele sa degradeze spre forma lor naturala.
Orice casa se va prabusi în timp, daca nu intervenim. Cu cît intretinem mai rar partile componente , cu atît deteriorarea va fi mai grabnica. ! În acelasi fel si relatiile de familie si legatura noastra cu Dumnezeu , trebuie întretinuta constant. Altfel va interveni deteriorarea, întreruperea si prabusirea. Dumnezeu nu doreste acest lucru !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi mentin relatiile , lucrînd continu pentru a le întari .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01- Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!