Meditație 29 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2816-29-octombrie]29 - Octombrie [/url]
„ Si noi dar , fiindca sîntem înconjurati cu un nor asa de mare de martori , sa dam la o parte orice piedica , si pacatul care ne înfasoara asa de lesne, si sa alergam cu staruinta în alergarea care ne sta înainte .” Evrei 12 :1
Fostul antrenor al echipei de fotbal al statului Michigan, Dufly Daugherty, a povestit o întîmplare despre o lovitura de pedeapsa executata de unul dintre jucatorii acestei echipe, numit Dave Kaiser. Acesta urma sa execute lovitura de pedeapsa , si trebuia neaparat sa marcheze , pentru ca echipa sa sa cîstige meciul. Jocul a avut loc în Los Angeles , si cu golul marcat de acest jucator echipa sa a cîstigat cu 17-14 împotriva echipei UCLA.
Cînd Dave Kaiser, dupa marcarea golului, a venit la banca de rezerve a echipei sale sa primeasca felicitarile colegilor, antrenorul l-a chemat si i-azis : „ Dave ; am observat ca dupa ce ai lovit mingea n-ai mai urmarit balonul ! Cum se poate asa ceva ?
Kaiser a raspuns : „ Aveti dreptate „ ! n-am urmarit mingea. Eu am asteptat reactia arbitrului si-a întregului stadion. Mi-am uitat lentilele de contact la hotel ; si nu vedeam nici unde sunt stîlpii portii !
Antrenorul a fost socat si la început a devenit furios, pentru ca Kaiser nu i-a spus de lentilele de contact. Dupa ce s-a gîndit putin si-a schimbat total atitudinea. De ce sa nu bata lovitura Kaiser si fara lentilele de contact ? Acesta a fost un jucator disciplinat la antrenamente si a exersat multe ore. El stia bine unghiurile si distantele fata de poarta , chiar daca n-o putea vedea.
Întregul proces al executarii loviturii a fost programat în trupul si-n mintea lui , printr-un antrenament si-o disciplina zilnica. În acel moment cînd mingea a trecut printre barele portii , disciplina a învins !
Disciplina învinge todeauna ! Daca te urci într-un taxi în New York , si-i ceri soferului : „ cum sa ajung pe stadionul Yankee ? Sa nu te surprinda sa auzi : „exerseaza” ! „exerseaza „!
„exerseaza „!
Secretul reusitei este disciplina si practica (antrenamentul) . Aceasta este adevarat în orice domeniu : la scoala, la servici si se aplica si în slujirea spirituala si partasia cu Domnul .
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa exersez si sa ma pregatesc continu, pentru cea mai mareata cursa „ umblarea mea ca si copil a lui Dumnezeu, pe urmele Domnului Isus ! . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.