Meditație 27 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 117
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2818-27-octombrie]27 - Octombrie [/url]
„ Dati , si vi se va da ; ba înca vi se va turna în sîn o masura buna , pe deasupra. Caci cu ce masura veti masura, cu aceea vi se va masura „ Luca 6 38
Cîti milionari a produs America în ultimile doua secole ? Nu pot sti cu exactitate ; zeci de mii probabil ! Dintre milionarii care au murit deja, de cîti va mai aduceti aminte si le puteti rosti numele ? Nu prea multi ! Cei mai multi care nu mai sunt printre noi au fost uitati . Ei se odihnesc în sicriul care arata ca atît este tot ce au putut lua cu ei; si altcineva foloseste acum averea si casele lor somtuase.
Ceea ce au lucrat si pentru care s-au zbatut a ramas, fara sa poata lua ceva cu ei. Exista însa o exceptie ; pentru cei ce au învatat ca maretia este masurata nu prin ceea ce ai reusit sa strîngi, ci prin ceea ce ai fost gata sa dai !
Ar mai fi pomenit astazi Carnegie, Vanderbilt si Rockefeller, daca numele lor n-ar fi fost înscrise pe cladiri publice; librarii sau universitati ?

Am fi avut vre-o ideie despre cine a fost batrînul Joe Kennedy , daca copiii lui nu s-ar fi angajat în slujbe publice ? Peste un secol ce nume vor ramîne, luînd în considerare felul cum traiesc cei bogati astazi ?
Numele : Albert Schweitzer, Mama Tereza , Mahatma Gandhi, Martin Luter King, cu siguranta vor ramîne ! Poate vor mai fi adaogate alte cîteva nume a unor mari cercetatori, artisti sau lideri politici. Un lucru sigur pe care îl pot afirma despre cei a caror nume vor ramîne, este ca fiecare dintre ei vor fi oameni care au avut mai mult de dat lumii , decît sa primeasca de la ea. !
Rug. Doamne Isuse, ajuta-ma sa practic darul darniciei . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!