Meditație 24 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2821-24-octombrie]24 - Octombrie [/url]
„ Si pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, va va pazi inimile si gîndurile în Hristos Isus”. Fil 4:7
Charles Stanley, ne-a prezentat o întîmplare deosebita din timpul cînd se confrunta în slujire cu o mare opozitie si multe conflicte de toate felurile. Cînd era în mijlocul acestor framîntari spunea el, o sora mai în vîrsta din biserica lui l-a invitat la ea acasa, pentru a lua masa împreuna.
Stanley a ezitat sa dea un raspuns. Era un timp greu si era nehotarît sa mearga . Nu stia daca nu cumva acea sora are sa-i tina o predica , sau se putea astepta la orice altceva ! Cînd ea l-a vazut ezitînd i-a zis : „Fiule tu trebuie sa vii” ! În cele din urma el, a acceptat. A întîlnit acea sora la parterul locuintei din comunitatea pensionarilor, au luat masa împreuna , iar dupa aceea, au luat liftul spre apartamentul unde aceasta locuia.
Intrînd în apartament, batrîna i-a spus : „Fiule sa nu te asezi înca „ ! pentru ca vreau sa-ti arat ceva : L-a invitat spre un loc din sufragerie , unde avea atîrnat pe perete un tablou a lui Daniel în groapa cu lei. I-a aratat tabloul , apoi i-a zis : „ Fiule te rog sa-mi spui ceea ce vezi în acest tablou „ !
Stanley s-a uitat si a vazut ca toate gurile leilor erau închise, iar unii chiar tolaniti pe jos. Daniel era pictat cu mîinile la spate si cu privirea ridicata spre fascicolul de lumina ce venea dinspre gaura gropii. Stanley a spus batrînii tot ceea ce-a observat, despre lei si despre Daniel. Cînd a terminat , aceasta l-a întrebat: „ si mai altceva fiule „? El i-a raspuns : „ Aceasta-i tot ceia ce vad , mama ! Atunci ea si-a pus mîinile în jurul sau si i-a zis : „ Fiule ce-am vrut sa vezi este ca Daniel , nu se uita la lei pe cînd era în groapa ; ci la Dumnezeu !
Daca cumva te afli în cusca leilor , adu-ti aminte sa-ti îndrepti ochii spre Domnul Isus !
Rug. Doamne Isuse , în mijlocul conflictelor si-a opozitiei, fa ca sa-mi gasesc pacea inimii în Tine ! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine disprețuiește pe aproapele său, face un păcat, dar ferice de cine are milă de cei nenorociți. ( Proverbele 14:21 )