Meditație 22 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2823-22-octombrie]22 - Octombrie [/url]
„ Pentruca de oricine se va rusina de Mine si de Cuvintele Mele , în acest neam preacurvar si pacatos, Se va rusina si Fiul Omului , cînd va veni în Slava Tatalui Sau împreuna cu sfintii îngeri „. Marcu 8:38
Care sunt lucrurile care te fac sa te rusinezi ? Lasa-ma sa-ti pun o întrebare foarte direct : „ Te rusinezi daca oamenii au aflat ca tu esti crestin? Cînd cei cu care lucrezi , sau cei cu care mergi la scoalasau la distractie, ar afla ca –L urmezi pe Domnul Isus ; ce-ai zice ?
„De oricine se rusineaza de Mine, în acest neam preacurvar si pacatos; se va rusina si Fiul Omului , cînd va veni în slava Tatalui Sau , cu sfintii îngeri” !
Te rusinezi daca esti asociat cu Domnul Isus ? Sunt unii oameni ce au numele trecute în registrul Bisericii , pentru care este usor sa vorbeasca despre Domnul Isus colegilor, chiar dupa ce au rostit multe obscenitati ! Vi se pare de necrezut acesta situatie ? Nu ! Unii dintre voi stiu ca spun adevarul si prezint realiatatea . !
Pentru altii însa, atunci cînd este momentul sa vorbeasca despre Domnul Isus, gura le este ca si caderea de apa „ St. Laurence „ în timpul iernii „ înghetata” ! Ce te face sa te rusinezi ? Sunt unii dintre oameni care în acest timp de atîtea perversiuni, nu se rusineaza de nimic altceva decît de a-l marturisi pe Domnul Isus si credinta în el !
Lumea în care noi traim, are nevoie ca Domnul Isus sa fie facut cunoscut . Vei fi gata sa te alaturi celer ce-L marturisesc ?
Rug. Draga Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma rusinez sa-L marturisesc pe Domnul Isus , fiul Tau si mîntuitorul meu. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
O zi fără rugăciune e o zi fără binecuvântări, și o viață fără rugăciune e o viață fără putere!