Meditație 21 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 198
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2824-21-octombrie]21 - Octombrie [/url]
„ Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te-a scos doin tara Egiptului , din casa robiei . Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine .” Ex. 20:2-3
Într-una din nuvelele sale Sarah Orne, descrie un fapt neobisnuit observat odata pe terenul proprietate al unui capitan de vapor. Ea a observat un numar de aragi de lemn vopsiti strident , înfipti în pamînt în mod neregulat pe toata suprafata gradinii ! Surprinsa , a întrebat pe capitan : „De ce ai înfipt aragii astfel”?
Elliah Tilley, proprietarul gradinii i-a raspuns: „ Cînd am cumparat gradina, am încercat sa ar adînc, pentru a avea o recolta buna. Nu mica mi-a fost mirarea cînd plugul se înfingea adînc si nu mai înainta ! Cînd am cautat sa vad ce se întîmpla , am descoperit ca erau pietre mari , ascunse sub stratul de pamînt de la suprafata. Aceste pietre mari nu numai ca au frînat înaintarea , dar de nenumarate ori mi-a îndoit si plugul. ! De aceea am pus acesti aragi ; pentru a sti unde sunt pietrele ascunse , pentru a le ocoli.
Predicatorul John Kllinger a spus : asemenea acestor aragi ( jaloane) sunt si cele 10 porunci. Ele ne arata unde este pericolul. Ocoleste aceste locuri si nu ti se va stirbi plugul vietii ! Tinerilor; daca va plîngeti de ce parintii vostri au pus asa numitele restrictii uneori, nu uitati ca ei încearca sa va pazeasca de raniri, probleme si muscaturi ale pacatului. Cu alte cuvinte, ei doresc ca voi sa nu faceti aceleasi greseli pe care le-au facut ei, sau unii dintre iubitii vostri !
Rug. Dumnezeul orînduielilor; ajuta-ma ca jaloanele puse de Tine sa fie semnele pe care sa le iau în considerare, onorîndu-Te pe Tine si pe toti cei care-i iubesc . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai trist moment este atunci când te afli singur în propriul tău interior.