Meditație 18 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 205
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2827-18-octombrie]18 - Octombrie [/url]
„ De aceea multumim fara încetare lui Dumnezeu ca, atunci cînd ati primit Cuvîntul lui Dumnezeu, auzit de la noi, l-ati primit nu ca pe cuvîntul oamenilor, ci, asa cum este în adevar, ca pe Cuvîntul lui Dumnezeu, care lucreaza în voi care credeti „I Tes.2:13
Iacob Deshazer , a fost un tunar voluntar, pe unul dintre avioanele care au atacat Japonia în anul 1942. Avionul sau a lasat bombele, apoi a ajuns în dificultate si s-a prabusit. El s-a parasutat într-un teritoriu japonez , unde a fost tinut captiv timp de 40 de luni. A fost brutalizat si terifiat în toate modurile posibile.
Cînd razboiul a început sa ia o turnura serioasa împotriva Japoniei, în taberele de detinuti viata a devenit mai umana. Unii dintre gardieni au devenit mai omenosi. Au început sa dea detinutilor vitamine, tratamente medicale, mîncare mai buna si carti, incluzînd si Biblia.
Deshazer a fost unul dintre cei ce si-au dorit mult, sa aiba o Biblie. El a citit, recitit si memorat multe pasaje care i-au marcat profund viata. Cuvîntul lui Dumnezeu i-a schimbat complet gîndirea, atitudinea si comportamentul. În acest fel Cuvîntul a devenit o parte din el.
Nu mai avea ura pe gardieni , chiar daca unii dintre ei l-au brutalizat. Frica ca va fi torturat nu-i mai stapînea inima. A experimentat prezenta lui Dumnezeu în viata lui. Biblia pe care o primise i-a devenit sursa mîngaierii, nadejdii si-a sperantei vietii lui.
La fel si astazi; Biblia este sursa care poate raspunde nevoilor din viata noastra. Pentru ca este „Adevarul lui Dumnezeu” !
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru Cuvîntul Tau, care îmi aduce împlinirea.Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !