Meditație 18 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2827-18-octombrie]18 - Octombrie [/url]
„ De aceea multumim fara încetare lui Dumnezeu ca, atunci cînd ati primit Cuvîntul lui Dumnezeu, auzit de la noi, l-ati primit nu ca pe cuvîntul oamenilor, ci, asa cum este în adevar, ca pe Cuvîntul lui Dumnezeu, care lucreaza în voi care credeti „I Tes.2:13
Iacob Deshazer , a fost un tunar voluntar, pe unul dintre avioanele care au atacat Japonia în anul 1942. Avionul sau a lasat bombele, apoi a ajuns în dificultate si s-a prabusit. El s-a parasutat într-un teritoriu japonez , unde a fost tinut captiv timp de 40 de luni. A fost brutalizat si terifiat în toate modurile posibile.
Cînd razboiul a început sa ia o turnura serioasa împotriva Japoniei, în taberele de detinuti viata a devenit mai umana. Unii dintre gardieni au devenit mai omenosi. Au început sa dea detinutilor vitamine, tratamente medicale, mîncare mai buna si carti, incluzînd si Biblia.
Deshazer a fost unul dintre cei ce si-au dorit mult, sa aiba o Biblie. El a citit, recitit si memorat multe pasaje care i-au marcat profund viata. Cuvîntul lui Dumnezeu i-a schimbat complet gîndirea, atitudinea si comportamentul. În acest fel Cuvîntul a devenit o parte din el.
Nu mai avea ura pe gardieni , chiar daca unii dintre ei l-au brutalizat. Frica ca va fi torturat nu-i mai stapînea inima. A experimentat prezenta lui Dumnezeu în viata lui. Biblia pe care o primise i-a devenit sursa mîngaierii, nadejdii si-a sperantei vietii lui.
La fel si astazi; Biblia este sursa care poate raspunde nevoilor din viata noastra. Pentru ca este „Adevarul lui Dumnezeu” !
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru Cuvîntul Tau, care îmi aduce împlinirea.Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Isus Hristos este Domn al domnilor. Isus Hristos este Rege al regilor. Isus Hristos vine în curând, ca să ne ia de pe pământ.