Meditație 17 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 214
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2828-17-octombrie]17 - Octombrie [/url]
„ Dupa ce a ispravit de dat învataturi la cei doisprezece ucenici ai Sai, Isus a plecat de acolo, ca sa învete pe oameni, si sa propovaduiasca în cetatile lor. „ Mat 11:1
Potrivit textului din 2 Tim.3:16 ; „ Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte , sa dea întelepciune în neprihanire ; „ …..Apostolul Pavel ar fi putut sa adaoge si …….. „ pentru a deschide usile închisorilor „!
Asa ceva s-a întîmplat în Dorchester din Maryland, potrivit unei povestiri recente . Doi detinuti dintr-o închisoare din aceasta localitate, au descoperit ca o coperta tare a unei Biblii care era în celula lor , poate fi folosita ca fiind cea mai potrivita unelta pentru a deschide usa închisorii . Ei au luat aceasta coperta si au folosit-o pentru a deschide încuietoarea celulei, în care erau întemnitati. Acea usa i-a condus spre scara de incendiu si folosind aceasta scara au reusit sa evadeze în libertate.
Aceasta-i cu adevarat o noua cale de a folosi Biblia ! Suntem preocupati sa punem deoparte un anume timp în fiecare zi , sa citim ceea ce Dumnezeu ne spune prin Cuvîntul Sau ? Eu cred ca a citi Biblia în fiecare zi , este un factor esential, pentru viata noastra ; asa cum ne hranim sau facem exercitii zilnice.
Multi dintre noi alergam , sau jucam tenis , sau mergem pe jos , ca sa ne îmbunatatim starea fizica a trupului nostru. Unii dintre noi luam anumite cursuri serale, pentru a ne îmbogati cunostintele. Nu uitati sa va hraniti cea mai importanta parte a fiintei umane; sufletul si viata spirituala !
Rug. Doamne Isuse, ajuta-ma sa rezerv timp pentru a citi Cuvîntul Tau si pentru a învata de la Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!