Meditație 14 - Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 223
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2831-14-octombrie]14 - Octombrie [/url]
„ În mîinile Tale îmi încredintez duhul: Tu ma vei izbavi , Doamne, Dumnezeule adevarate „! Ps 31:5
În cartea Apocalipsei cînd i se scrie bisericii Laodicea , i se spune : „Stiu faptele tale; ca nu esti nici rece , nici în clocot . O daca ai fi rece sau în clocot ! Dar, fiindca esti caldicel, nici rece nici în clocot, am sa te vars din gura mea „! Ce decizie aspra ! Aceasta ne ajuta sa întelegem ca Dumnezeu foloseste pe cei care sunt în clocot, iar marile schimbari în mijlocul acestei lumi sunt facute de cei înflacarati !
William Lloyd Garrison , a fost cel mai mare luptator pentru abolirea sclaviei în S.U.A. El a fost redactorul ziarului „Liberatorul” , o publicatie ce a luptat împotriva sclaviei. Garrison a fost un om înflacarat, aprins în firea lui de indignarea cauzata de tratamentele inumane la care erau supusi multi sclavi.
El a urît sclavia în toate aspectele ei; Într-o zi unul dintre prietenii lui cei mai buni( Samuel May), a încercat sa-l tempereze în manifestarea atitudinilor sale. El i-a spus lui Garrison : „ Prietenul meu; încearca sa fii mai moderat si pastreaza-ti indignarea sub control ! De ce esti în clocot tot timpul ?
Acesta i-a raspuns : „Frate May ; eu trebuie sa fiu tot timpul în clocot pentru ca în jurul meu sunt asa de multi ghetari , care trebuie sa se topeasca ! Si muntii de gheata care ne înconjoara se pot topi , numai daca suntem în clocot !
Singurul mod în care Dumnezeu ne poate folosi cel mai bine, este atunci cînd suntem condusi si stapîniti de o mare pasiune. Atunci cînd aprinsi de dragostea lui Dumnezeu, suntem dedicati unei cauze pentru care suntem gata sa murim.
Cei ce nu au nici o pasiune, nu pot sa realizeze nimic. De aceea avem nevoie ca Dumnezeu sa ne încalzeasca inimile si sa ne înflacareze vorbirea pentru ca sa-L putem marturisi !
Rug. Dumnezeul pasiunii ; ajuta-ma sa fiu pasionat pentru împartasirea dragostei Tale . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 - Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )