Meditație 13 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2832-13-octombrie]13 Octombrie [/url]
„ Luati seama dar fratilor, ca niciunul dintre voi sa n-aiba o inima rea si necredincioasa , care sa va desparta de Dumnezeul cel viu „. Evrei 3:12
În anul 1985 a fost organizata o mare manifestatie în New Orleans. Acest oras este cunoscut pentru manifestatiile somtuoase. Aceasta sarbatoare a fost însa , una iesita din comun. Era sponsorizata de primarie, cu ocazia sarbatoririi faptului ca în acea vara nimeni nu se înecase în „Strandul Municipal” !
Au fost prezente mai mult de 200 de persoane, dintre care aproape 100 erau oameni de ordine si salvatori ai celor aflati în pericol de înec. La aceasta sarbatoare toti au avut un timp minunat.
Cînd aceasta festivitate s-a încheiat si patru dintre salvatori au ramas sa curete apa, au gasit pe fundul bazinului într-un colt un om înecat , avînd hainele pe el. Acesta a fost identificat a fi Jerome Moody , un tînar de 31 de ani.
Salvatorii au încercat sa-i faca respiratie artificiala, dar totul a fost în zadar. Murise înecat în mijlocul manifestatiei în care se sarbatorea ca nu a fost nici un înecat în acea vara, fara ca cineva sa-l observe si sa-i dea ajutorul de care avea nevoie.
Cînd am citit despre acest caz m-am întrebat : si în trupul lui Hristos, chiar în mijlocul bisericii în locul unde sunt atît de multi supraveghetori spirituali cum ar fi : învatatori de scoala duminicala, slujitori ai Bisericii, membri ai corului, pastori si misionari; este posibil ca cineva sa se înece , si sa moara din punct de vedere spiritual !
Cineva care sa fie atît de mult ranit în adîncul inimii , încît sa se afunde în prapastia departarii de Dumnezeu, si fata de ceilalti membri. Ia-ti timp sa arati ca-ti pasa de acestia !
Rug. Doamne Isuse; Tie ti-a pasat de mine; ajuta-ma ca si mie sa-mi pese de altii .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)