Meditație 08 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 116
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2837-08-octombrie]08 Octombrie [/url]
„ Laudati pe Domnul! Laudati pe Domnul, caci este bun, caci îndurarea Lui tine în veci !” Ps 106 :1
Campbell Morgan, a mers sa viziteze un membra al bisericii sale. A fost surprins sa afle ca aceasta urma sa fie evacuata din casa , pentru ca nu si-a platit rata penru banca de la care a împrumutat banii . Aceasta s-a întîmplat sîmbata seara. Duminica dimineata el a anuntat o colecta în biserica sa , pentru a aduna banii necesari , ca sa plateasca aceasta rata.
Biserica a adunat acesti bani, i-a dat pastorului, care luni dimineata devreme a mers sa duca banii celei ce nu-si putea plati datoria. Ardea de nerabdare sa-i comunice aceasta veste buna si sa-i dea banii . A batut la usa ; dar n-a primit nici un raspuns. Ce dezamagire ! A batut din nou si mai insistent, dar si de aceasta data ; nici un raspuns. ! A plecat simtind ca este respins.
Mai tîrziu a aflat ca membra bisericii sale fusese acasa tot timpul, dar i-a fost frica sa deschida usa , pentru ca se gîndea ca este colectorul taxelor, care a venit sa-i ceara banii. Tot timpul cît ea a stat încuiata în casa de frica, la usa astepta pastorul, care voia sa-i dea banii de care avea nevoie.
Cînd îl scoatem pe Dumnezeu afara din viata noastra, noi Îl îndeăartam si pe acela care ne poate împlini nevoile. Asa dupa cum puteti vedea si prin exmplul acestui caz, dorinta cea mai mare a lui Dumnezeu, este sa împlineasca nevoile noastre. Natura lui Dumnezeu este sa daruie; pentru ca El este dragoste. Dragostea todeauna daruie. Daca nu primim ceea ce avem nevoie; s-ar putea ca problema sa fie la noi , nu la Dumnezeu.
Rug. Doamne Dumnezeule; vin la Tine; umple-ma de dragostea Ta. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul!