Meditație 05 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 225
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2840-05-octombrie]05 Octombrie [/url]
„Lor le-a fost descoperit ca nu pentru ei însisi , ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri , pe cari vi le-au vestit acum cei care v-au propovaduit Evanghelia , prin Duhul Sfînt trimis din cer si în cari chiar îngerii doresc sa priveasca „ I Petru 1:12
Cu multi ani de zile în urma , John Spencer, a elaborat o teorie interesanta : „ El a spus ca rabinii evrei credeau ca atunci cînd Iosif , aflat în deplina autoritate a pozitiei sale, a adunat mult grîu în Egipt,si a aruncat pleava în rîul Nil.
El a facut aceasta,pentru ca pleava purtata de Nil, prin orase si natiuni , sa arate tuturor masura binecuvîntarii pe care a primit-o nu numai pentru el, ci si pentru altii. Asa ca ; spunea Spencer, în marea Sa bunatate Dumenezeu , asemenea lui Iosif, ca sa ne arate cît de mare este slava cereasca , a aruncat ceva coji (pleava) aici jos pe pamînt, ca gustînd din dulceata acestora , sa dorim abundenta pe care a pregatit-o pentru noi în cer.
Apoi el a subliniat urmatoarea concluzie : „ Daca gloria si stralucirea acestei lumi trecatoare ne uimeste; cum vom reactiona în fata slavei si-a stralucirii viitoare ? Daca este o asa glorie aici, unde este asternutul picioarelor Lui ; ce ne asteapta acolo unde este tronul domniei Lui ? Daca El ne da atît de multe lucruri aici, cînd îi suntem vrajmasi; ce vom primi atunci cînd îi vom fi prietenii si fratii Lui cei mai buni ? Binecuvîntarile pe care le primim aici sunt doar umbra celor viitoare ! Ele sunt calea prin care Dumnezeu ne pregateste pentru belsugul binecuvîntarilor pe care le-a pregatit pentru noi în cer !
Rug. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa te pot sluji cu daruire aici; si apoi vesnicia întreaga. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )