Meditație 03 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 204
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2842-03-octombrie]03 Octombrie [/url]
„ Puii de leu duc lipsa, si li-i foame, dar cei ce cauta pe Domnul nu duc lipsa de nici un bine.”Ps. 34:10
O fabula veche, vorbeste despre un om care mergînd prin padure, a vazut o vulpe fara picioare. S-a întrebat : cum de-a supravetuit în aceasta situatie ? A observat însa ca un tigru îi aducea vînat în fiecare zi ! Tigru mînca din vînat cît îi trebuia si lasa restul pentru vulpe. În ziua urmatoare s-e repeta acelasi lucru ! „ Puii de leu duc lipsa, si li-i foame, dar cei ce cauta pe Domnul nu duc lipsa de nici un bine.”Ps. 34:10
O fabula veche, vorbeste despre un om care mergînd prin padure, a vazut o vulpe fara picioare. S-a întrebat : cum de-a supravetuit în aceasta situatie ? A observat însa ca un tigru îi aducea vînat în fiecare zi ! Tigru mînca din vînat cît îi trebuia si lasa restul pentru vulpe. În ziua urmatoare s-e repeta acelasi lucru !
Vazînd aceasta , omul a slavit pe Dumnezeu pentru felul cum a purtat de grija vulpii si si-a zis : Voi sta si eu într-un colt si voi astepta ca Dumnezeu sa-mi poarte si mie de grija de hrana , asa cum a facut-o pentru vulpe .
A asteptat hrana mai mai multe zile ,dar nu a primit nimic. Aproape ca era sa-si dea ultima suflare , cînd a auzit o voce care i-a spus : „Tu care esti pe calea ratacirii: deschide-ti ochii pentru adevar ! Urmeaza exemplul tigrului si nu te mai complace în starea neajutoratei vulpi „!
Aceasta-i atentionarea lui Dumnezeu si pentru noi ! Beniamin Franklin a spus : „Dumnezeu îi ajuta pe acei care-si poarta de grija” ! Este un mare adevar aici : Nu trebuie sa asteptam de la Dumnezeu lucrurile pe care le putem realiza singuri. Noi trebuie sa întîmpinam lucrurile impredictibile ale vietii, încrezîndu-ne în ajutorul lui Dumnezeu, dar în acelasi timp , trebuie sa facem ceva pentru a împlini ceea ce sta în puterile noastre, crezînd ca atunci cînd am ajuns la sfîrsitul puterilor, Dumnezeu va interveni împlinind restul, ceea ce noi nu putem realiza.
Rug . Doamne Isuse, îti multumesc ca îmi porti de grija de nevoile mele; fiind Mîntuitorul meu . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Scaldă-ţi cuvintele în iubire, bazează-te pe Cuvântul Lui Dumnezeu şi ieşi în lume, hotărât să ridici, să încurajezi şi să motivezi pe cineva.