Meditație 28 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 216
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2846-28-septembrie]28 Septembrie [/url]
„ Era cam pe la ceasul al saselea. Si s-a facut întuneric peste toata tara, pîna la ceasul al noualea. Soarele s-a întunecat, si perdeaua dinlauntrul templului s-a rupt prin mijloc „ Luca 23:44-45.
Cînd fostul senator si vicepresedinte , Hubert Humprey, a murit cu multi ani de zile în urma , a fost organizat un ceremonial de înmormîntare în Rotonda Capitoliului din U.S.
Elita Washingtonului, s-a adunat pentru a spune „la revedere „ prietenului si colegului lor.
Richard Nixon, a fost si el prezent în acea zi. El era singur ,deoparte, chiar daca era pazit de garda lui de corp. Howard Baker, amintindu-si de acea zi a spus : „ nimeni nu a vorbit cu el”, „Toti se temeau de el „. Aceasta solemnitate solitara s-a sfîrsit atunci cînd presedintele Jimmy Carter, a mers la domnul Nixon, a strîns mîna cu el si i-a spus bun venit.la Washington.
Revista Newsweek , a aratat ca acest act simplu de umanitate si compasiune, a schimbat viitorul lui Nixon. „ Daca a fost un punct de cotitura în ratacirea lui Nixon, atunci cu siguranta poate fi considerat acesta”
Este o vreme cînd cineva trebuie sa riste, sa actioneze cu compasiune si sa escaladeze zidul ostilitatii, cineva trebuie sa exprime dragostea , printr-o mîna întinsa !. Domnul Isus a facut-o !
Nu exista o ilustratie mai potrivita decît cea petrecuta în momentul cînd Domnul Isus a murit. Ce ne spune evanghelistul Luca ca s-a întîmplat înainte ca Domnul Isus sa-si dea ultima suflare ? A întins mîna dragostei pentru un tîlhar ! Domnul Isus a depasit zidul ce-i separa pe cei prezenti lînga cruce. Si-a vorbit tîlharului ca va fi cu El în rai chiar în aceeasi zi .
A mai fost darîmat un zid însa : dupa trei ore de întunerec, vreme în care soarele si-a ascuns fata, perdeaua templului se rupe !
Perdeaua care-i separa pe oameni de „Sfînta Sintelor” , a fost despartita în doua. Zidul final ce prefigura separarea omului de Dumnezeu, a fost darîmat. Aceasta s-a întîmplat datorita jertfei Domnului Isus.
Rug. Doamne Isuse, ajuta-ma sa împartasesc dragostea Ta, apropiindu-ma de altii, dupa cum si tu te-ai apropiat de mine . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )