Meditație 24 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 212
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2850-24-septembrie]24 Septembrie [/url]
„ Sufere împreuna cu mine , ca un bun ostas a lui Hristos „. 2 Tim 2:3
Atunci cînd ajungi la rîul Hudson din New York , poti vedea impunatorul pod George Washinton. Acesta are o structura impunatoare de aproape 130 de m înaltime si 1.200 m lungime. Fiecare dintre cele 4 cabluri de sustinere are aproape un metru în grosime, formate din 27.000 de fire de otel. Aceste fire puse cap la cap pot sa înconjoare pamîntul de 4 ori la ecuator.
Acest pod este folosit de 24 de milioane de autoturisme anual si a costat 62 de milioane de dolari pentru a fi construit.
Acest pod , înainte de a fi construit ,a fost un vis în mintile celor care au avut aceasta viziune , apoi a fost desenat în detaliu ca proiect si executat în realitate.
Fiecare mare realizare a urmat aceleasi etape : începe cu o viziune, continua cu un vis , se concretizeaza într-un plan (proiect) si devine realitate . Si Dumnezeu a avut un plan pentru a face un pod peste prapastia pacatului ; si l-a realizat prin Hristos. Vrei sa-l împartasesti si altora ?
Rug. Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa fac cunoscut mîntuirea prin Isus Hristos, si sa fiu colaborator la împlinirea Marelui Plan . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire. ( 2 Timotei 3:16 )