Meditație 23 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 147
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2851-23-septembrie]23 Septembrie [/url]
„ Ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de întelepciune si de descoperire , în cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui , care este bogatia slavei mostenirii Lui în sfinti „..Ef. 1:17-18
Doua fetite Lucy si Linus, au ajuns în conversatie sa-si povesteasca cele mai adînci secrete. Într-o zi Linus a întrebat-o pe Lucy: „Care este cea mai mare dorinta a inimii tale ? Aceasta araspuns : „ As dori o rochie noua, o noua bicicleta, o pereche de pantofi noi, un plover si o suta de dolari „ !
Dar care-i dorinta ta ? a fost urmatoarea întrebare adresata de data aceasta lui Linus !
Eu a raspuns ea; eu , doresc viata lunga pentru toti prietenii mei , doresc sa fie pace în lume, iar oamenii de stiinta sa faca mari descoperiri în domeniul medical, pentru ca oamenii sa poata fi tamaduiti de boli !
Fetita dintîi gîndea numai pentru sine. Cînd egocentrismul nostru materialist ne stapîneste , nu mai este loc pentru altcineva în gîndirea si viziunea noastra. Cea dea doua fetita gîndea pentru altii; si dorea binele acestora ! Ea exprima gîndirea si viata Domnului Isus, care n-a trait pentru Sine ci pentru altii .
Si noi suntem asteptati sa fim ca Domnul Isus, lucrînd pentru altii , ajutîndu-i sa cunoasca dragostea lui Dumnezeu .
Rug. Dumnezeul dragostei, ajuta-ma sa ma preocupe mai putin propriile-mi nevoi, ci mai mult nevoile altora ; ca sa pot arata dragostea Ta .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )