Meditație 22 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 233
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2852-22-septembrie]22 Septembrie [/url]
„ Doamne daca am capatat trecere înaintea Ta, te rog sa mergi în mijlocul nostru, Doamne; poporul acesta este în adevar un popor încapatînat; dar iarta-ne faradelegile si pacatele noastre, si ia-ne în stapînirea Ta „ Exod 34:9
Desi a început prin poporul Israel,planul sau desavîrsit, Dumnezeu l-a descoperit prin Hristos. Astazi Dumnezeu îl continua prin cei care îl urmeaza pe Domnul Isus. Datorita a ceea ce Dumnezeu este , si ceea ce El vrea sa realizeze , todeauna a lucrat folosind oameni alesi.
Odata cineva a vizitat un tîrg de animale. Aici el a vazut pe altcineva cu un cal frumos , bine înseuat. Vizitatorul l-a întrebat : „ este un cal pentru calarie „? Nu domnule ! ; a raspuns proprietarul calului .Atunci este un cal pentru carausie ? a întrebat omul ! Nu . a raspuns celalalt . A fost înhamat odata la o trasura ; dar a alergat pîna a facut-o bucati !
Bine; dar pentru ce este bun ? De ce este aici ? Raspunsul a fost foarte sec : „ Figuratie” domnule ! „figuratie” ! Oamenii vin si îsi fac poze cu el. Uite ce bine arata în poza !
Odata am vizitat o biserica si am vazut oameni bine îmbracati venind la serviciul de dimineata . Atunci l-am întrebat pe predicator : Acesti oameni sunt cei ce lucreaza în biserica ? Nu ; a raspuns el cu tristete ! Merg ei la bolnavi ? Îi slujesc pe saraci ? Mai participa si la alte slujiri ale Bisericii ? Niciodata a fost raspunsul pastorului ! Iata aplicatia situatiei întîlnita în tîrg !” Figuratie ; numai „figuratie „. ! De multe ori nu actionam ca „Oameni alesi” si pentru ca nu ne împlinim slujba încredintata, lucrarea lui Dumnezeu este întîrzîiata .
Rug. Doamne Isuse, ajutama sa fac ceea ce Tu mi-ai încredintat, ca altii sa cunoasca maretia dragostei Tale . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mă bucur când mi se zice: " Haidem la Casa Domnului! "