Meditație 21 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 245
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2853-21-septembrie]21 Septembrie [/url]
„ Încolo , toti sa fiti cu aceleasi gînduri, simtind cu altii, iubind ca fratii, milosi, smeriti „ I Petru 3:8
Tot ceea ce doreste Dumnezeu pentru aceasta lume, este ca fiecare persoana sa traiasca în demnitate si armonie, ca si Coplil a lui Dumnezeu sub domnia Domnului Isus. Aceasta este „Noua ordine Mondiala a lui Dumnezeu „ !
Tu si cu mine suntem agentii folositi de Dumnezeu , pentru împlinirea acestui plan . Apostolul Pavel în 2 Cor.5:9 a afirmat : „Dumnezeu era în Hristos , împacînd lumea cu Sine; …si ne-a încredintat noua slujba acestei împacari !
Dar ca sa ne împlinim aceasta încredintare ; de unde sa începem ? Trebuie sa începem de aici si chiar de acum; cîstigînd în dragoste pentru Hristos,pe toti acei cu care venim în contact. Cînd noi ca si Copii ai lui Dumnezeu, ne împlinim aceasta slujire, portile locuintei mortilor nu se pot opune .
Dr. Fred Craddock, profesor de Noul Testament si Homiletica , la Universitatea Emory din Atlanta , a povestit despre anii copilariei petrecuti în Tennessee. Tatal sau nu mergea la Biserica . De fapt avea o atitudine foarte critica la adresa bisericii.
Odata pastorul Bisericii a venit sa vorbeasca cu tatal sau. Dar n-a fost prea bine primit ! Acesta i-a zis :”stiu ceea ce voi tipii astia de la biserica asteptati : Un nou nume pe lista membrilor vostri si un membru în plus care sa plateasca zeciuiala „. Nu-i aceasta ceea ce cautati ? Un nou nume si un nou contributor ?
Aceasta atitudine todeauna stînjenea pe mama lui Craddock, care mergea în bucatarie sa plînga.
Odata , împreuna cu pastorul a venit si un evanghelist : Chiar doi fiind acum,. Nu puteau face fata acuzatiilor tatalui sau . „ Voua nu va pasa de mine repeta el; doriti numai un nou nume si un nou contributor. Aceasta-i ceea ce asteapta Biserica. Cred ca el a spus aceasta de sute de ori.
A fost o vreme însa cînd n-a mai repetat-o ! ultima data cînd fiul sau l-a vizitat era într-un spital al veteranilor.Slabise mult si îsi lua cu greutate tratamentul. Radioterapia îl afectase foarte mult, respira greoi si uneori avea nevoie chiar de respiratie artificiala. Cînd fiul sau a intrat în camera , aceasta era plina cu buchete de flori. El a început sa citeasca biletelele ce-i aratau pe cei care le-au trimis : „Scoala duminicala a barbatilor”, „grupul de partasie al surorilor”, „corul copiilor” , „grupul tinerilor „ . Tatal sau l-a vazut citind biletelele si pentru ca nu putea sa vorbeasca a luat un creion si a scris pe o bucata de hîrtie : „ În aceasta lume ostila ce-si trage rasuflarea cu durere, fiule, sa povestesti tuturor istoria vietii mele „!
Citind ceea ce a scris tatal sau, Fred a întrebat : „ Tata, care-i istoria vietii tale ?
Batrînul a luat din nou creionul si a scris : „ Am gresit „ Am gresit „!
Unde sa începem slujirea pentru împlinirea Marelui Plan al mîntuirii ? Chiar acum si chiar aici ! , cu acei pe care Biserica înca nu i-a cuprins în familia ei.
Dumnezeu a ales oameni deosebiti si le-a încredintat acest plan etern ; ca sa puna în unitate tot ceea ce este în cer cu tot ceea ce este pe pamînt.
Rug. Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa fiu un slujitor care sa ajut pe altii sa intre în partasia Bisericii Tale . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Poţi descoperi de ce se teme cel mai mult duşmanul tău observând cu ce încearcă să te sperie. (Eric Hoffer)