Meditație 16 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 228
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2858-16-septembrie]16 Septembrie [/url]
„ Isus le-a zis : „Eu sunt Pîinea Vietii . Cine vine la Mine, nu va flamînzi niciodata ; si cine crede în Mine , nu va înseta niciodata „ Ioan 6:35
Un om al carui nume era Iacov, a ajuns la un punct critic al vietii sale. S-a gîndit ca nu mai merita sa traiasca; de aceea a fost doborît de gîndulş sinuciderii. A mers într-un parc, a ales o zoona mai dosnica, s-a asezat pe o banca si nu a mîncat si nu a baut nimic, dorind sa moara.
Dupa cîteva zile a vazut trecînd prin parc, chiar prin zona unde el era, o adolescenta cu prietenul ei. S-a gîndit atunci : cum de a îndraznit o adolescenta cu o înfatisare angelica, sa intre într-un parc plin de delicventi ? Dar ochii împainjeniti de oboseala si foame s-au închis din nou.
Dupa cîteva clipe, a auzit o voce gingasa vorbindu-i direct : Iacov si-a deschis ochii si a vazut aceeasi adolescenta privindu-l cu compasiune.A fost prima data în ultima vreme, cînd cineva îi adresa cuvinte încurajatoare.În acel moment nu stia ce sa faca : sa plînga de fericire , sau sa rîda cu cinism ! Dar îndrazneala fetitei l-a facut sa întrebe : Ce doresti ?
Domnule a raspuns fetita; mi-a fost frica sa vin pîna aici, dar cînd v-am vazut, am simtit ca Dumnezeu ma împinge sa va spun ceva; înainte ca sa merg în statie sa iau autobuzul . As vrea sa va spun …a continuat ea ; sa stiti ca Dumnezeu va iubeste ! El va iubeste si chiar o arata !
Iacov s-a uitat la ea cu neîncredere.Dupa toate necazurile prin care trecusera în ultimii ani, si toate pacatele care-i umpleau viata, mai este oare cineva care sa-l iubeasca ? Cînd s-a uitat în ochii fetitei însa; a vazut lacrimi care se scurgeau pe fata. A început sa plînga si el ! Nimeni nu ma mai poate iubi , copile ; a raspuns el !
„Nu” a raspuns ea imediat, luîndu-i mîna lui slabita, în mîinile ei ! Niciodata nu-i prea tîrziu pentru Dumnezeu. Dumnezeu cu bucurie, va avea mila si de tine, numai daca tu îl lasi sa o faca. Spune-i ca tu doresti sa te ajute, si El îsi va arata dragostea ! Iacob a marturisit mai tîrziu , ca în acele momente a simtit cum prin acea fetita ,cineva se atinge de el si-i ofera salvarea. A înteles ca Dumnezeu a venit sa-l ajute,în momentele în care avea cea mai mare nevoie.
Cînd si pentru tine , vînturile încercarilor sufla cu putere, cînd totul pare a nu mai fi sub control, cînd te simti fara nici un ajutor, nu uita : „Isus vine” !
Rug. Doamne Dumnezeule, cel care esti Ajutorul ce nu lipseste în nevoi, ajuta-ma sa-l pot duce si eu pe Isus celor ce sunt în ceasul disperarii. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )