Meditație 12 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 131
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2862-12-septembrie]12 Septembrie [/url]
„ Tot asa si voi , fiindca rîvniti dupa daruri duhovnicesti , sa cautati sa le aveti din belsug, în vederea zidirii sufletesti a Bisericii „ I Cor. 14:12
Un reporter editorialist a povestit o întîmplare traita de un doctor genicolog : Acesta a fost chemat sa asiste o nastere într-o familie saraca din Montana. Copilul care s-a nascut avea un picior deformat. De asemenea la început avea si mari probleme de respiratie. Daca va trai gîndea doctorul , ceilalti copii îl vor numi toata viata „schiopul” . Viata lui va fi mizerabila !
Daca eu nu fac nimic pentru a-si capata respiratia, cu siguranta va muri si va scapa de toate acestea. Nu cumva asa, ar fi mai bine pentru el ? s-a întrebat doctorul în el însusi !
Atunci si-a amintit de juramîntul lui Hipocrate si convins de datoria de a apara viata, a început sa sufle în gura copilului, facîndu-i respiratie artificiala. Imediat plamînii copilului au început sa functioneze si copilul a scos primul tipat .
Dupa cîtiva ani , fiica acestui doctor si ginerele sau, au murit într-un accident de circulatie. Nepotica lui de numai 10 ani a ramas orfana. El a loat-o pentru a o creste. Într-o zi aceasta fetita a fost descoperita cu o forma de paralizie a picioarelor. Doctorul batrîn care o crestea a auzit ca pentru acest diagnostic , este un doctor tînar vestit în partea de vest a statului. Acesta a obtinut rezultate deosebite în tratarea unor astfel de boli. Doctorul si-a luat nepotica si a mers sa fie consultata.
Cînd l-a vazut pe medicul recomandat ; a observat ca acesta era infirm. Foarte repede a ajuns sa descopere ca acest doctor, era acel copil deformat pe care îl asistase la nastere cu 35 de ani în urma. Din pricina infirmitatii sale , el a ajuns sa se specializeze în aceasta boala cu severe forme de paralizie. Tratamentul prescris a avut succes si nepotica doctorului a revenit la o stare de sanatate normala.
Nu este o raritate ca un doctor cu un picior deformat, sa se specializeze în boli de paralizie a membrelor, si chiar sa devina celebru în acest domeniu. Astfel de situatii se petrec fregvent.
Cînd o persoana are o deficienta într-un anumit domeniu, atunci realizeaza ce multe sunt binecuvîntarile pe care Dumnezeu i le-a daruit în celelalte . Dezavantajul se transforma într-un mare favor !
Rug. Doamne Isuse , tu ai murit ca eu sa traiesc ! Ajuta-ma sa ma pot concentra spre ceea ce pot face pentru a arata altora , maretia dragostei Tale . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )