Meditație 11 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 145
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2863-11-septembrie]11 Septembrie[/url]
„N-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi „ Luca 5:32
Un aspect deosebit este subliniat în paragraful de început al povestirii „ Winnie – The Pooh” : ursuletul coboara scarile lunecînd pe spate si izbindu-se cu capul de fiecare treapta. Este singurul mod pe care îl stie pentru a coborî treptele ! Daca s-ar putea opri pentru un moment si ar judeca ar descoperi si alte solutii
Daca si tu îti lovesti capul, coborînd scarile; poate ca este momentul sa te opresti si sa gasesti un alt mod pentru a face acest lucru ! Uneori asa numitele raniri , sunt simple semnale de alarma, care ne arata ca suntem pe un drum gresit.
Elie Wiesel, a spus ca potrivit traditiei iudaice , creatia nu s-a terminat cu omul; ci a reînceput cu el . Cînd Dumnezeu a creat pe om, i.-a încredintat un secret . Acest secret a fost ; cum sa dea creatiei un nou început !. Cu alte cuvinte ; nu i s.-a dat omului autoritatea pentru a crea noi lucruri ( aceasta autoritate apartine numai lui Dumnezeu), omului i s-a dat autoritatea ca lucrurilor create sa le dea un reînceput ( sa le dea semnificatie si sens într-un nou cadru).
Unii dintre noi au nevoie de un reînceput. Aceasta este tot ceea ce înseamna pocainta ! Domane Dumnezeule, iarta-ma pentru ca am urmat doar propriile-mi dorinte, ce m-au departat de Tine, ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru a avea un nou început ! Amin.
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină.