Meditație 10 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2864-10-septembrie]10 Septembrie [/url]
„ Eu sunt Domnul : ! Eu va voi izbavi din muncile cu care va apasa egiptenii , va voi izbavi din robia lor, si va voi scapa cu brat întins si cu mari judecati „. Exod 6:6
Fostul prim ministru Israelian Golda Meir, a spus odata : „ mi-am dat seama ca la înfatisare , nu sunt frumoasa. Dar lipsa frumusetii exterioare a fost o binecuvîntare ascunsa; pentru ca am-a determinat sa dezvolt frumusetea din interior „.
Asa cum a spus cineva :” dezamagirile” noastre sunt „ oportunitatile” Lui (Hristos). Prin harul lui Dumnezeu, experientele si situatiile dureroase ne ajuta sa crestem !
John Kllinger, a spus odata o pveste provocatoare despre un cuplu al carui baiat nou nascut era retard mental. Cunoscînd aceasta boala, parintii au fost distrusi .Desi bolnav fiind, parintii lui l-au iubit mult,pentru ca nu mai aveau un alt copil .
Ei au construit un dormitor cu pereti de sticla , pentru ca oriunde s-ar fi aflat în casa sa-l poata supraveghea. Timp de 17 ani mama a dormit lînga baiatul sau,punîndu-şi mîna lînga inima copilului. Daca el avea probleme cu respiratia, mama se trezea repede si îi punea aparatura pentru respiratia artificiala. Timp de 17 ani au trait astfel !
Într-o zi o fetita a unui vecin a cazut din pom si si-a rupt mîna. Mama a lasat baiatul si a mers cu masina, sa ajute pe vecina ei sa ajunga la spital cu fetita accidentata.
Pe cînd astepta în sala de urgente a spitalului, cu micuta ce urma sa primeasca îngrijirile medicale, sotul ei a venit purtînd pe brate trupul baiatului lor. Acesta murise în timp ce mama se afla la spital, iar tatal sau a încercat în zadar sa-l resurciteze.
În timp ce baiatul asezat în fata lor , dormea somnul pacii ; parintii plîngeau. În acele momente de durere cu mîinile prinse împreuna , ei au multumit lui Dumnezeu pentru darul copilului lor despre care mama sa a spus : „ El ne-a învatat cum sa iubim „ !
Rug. Doamne Dumnezeule multumesc pentru multele oportunitati pe care mi le-ai dat , pentru a învata cum sa iubesc . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "