Meditație 07 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 279
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2871-07-august]07 August [/url]
„ Si noi ,dar , fiindca sîntem înconjurati cu un nor asa de mare de martori, sa dam la o parte orice piedica , si pacatul care ne înfasoara asa de lesne , si sa alergam cu staruinta în alergarea care ne sta înainte”. Evrei 12:1
Daca te-ai înscris în competitia vietii, trebuie sa alergi în asa fel ca sa cîstigi ! Pentru aceasta trebuie sa fii dedicat si disciplinat. Aceasta înseamna sa cauti sa împlinesti lucrarea pentru care Dumnezeu te-a creat. Sa stii încotro mergi si unde trebuie sa ajungi , împlinind cu credinciosie lucrurile pe care Dumnezeu ti le pune înainte.
Apoi trebuie sa biruiesti orice lucru care te-ar distrage si te-ar împiedica sa ajungi la tinta. Sa îndepartezi orice pacat din viata ta, care ti-ar putea fi o povara si sa anticipezi gloria sfîrsitului.
Trebuie sa fii deplin încredintat ca la sfîrsit nu vei ajunge pe un drum înfundat, ci vei trece linia de sosire spre Împaratia lui Dumnezeu. Pastrînd aceste reguli , cu ajutorul lui Dumnezeu , vei fi învingator în tot ceea ce vei face.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-mi atintesc privirile la Tine; ca sa pot învinge toate provocarile vietii, pentru Gloria Ta . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori iubim unele persoane fără să ne dăm seama.