Meditație 01 Noiembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 280
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2872-01-noiembrie]01 Noiembrie [/url]
“Semanatorul a iesit sa semene samînta. Pe cînd semana el, o parte din samînta a cazut lînga drum : a fost calcata în picioare , si au mîncat-o pasarile cerului .”Luca 8:5
Într-o noapte o doamna a visat ca mergea printr-un nou magazin. În timp ce trecea de la un raion la altul, a ramas foarte surprinsa cînd L-a vazut pe Domnul Isus lucrînd în spatele unei case de marcat. Ce este de vînzare la acest raion ? a întrebat ea foarte curioasa . Tot ceea ce-ti doreste inima a raspuns Domnul !
Era de necrezut pentru ea ca putea sa vorbeasca cu Domnul , fata în fata, iar Domnul tocmai îi spusese ca poate sa primeasca tot ceea ce-si doreste. De aceea dupa ce s-a gîndit putin , acea doamna a cerut Domnului : pace, dragoste, eliberare de frica si multa fericire ! Doresc aceste roade nu numai pentru mine , ci pentru toti locuitorii pamîntului.
Auzindu-i cererea, Domnul a zîmbit, apoi i-a zis : „Cred ca ai înteles gresit ; draga mea . Aici noi nu vindem roade , ci numai semintele acestora !
Domnul Isus a spus o pilda despre semanatorul care a mers sa semene samînta. Nu toate semintele pe care acesta le-a semanat au ajuns sa germineze. Unele au cazut lînga drum si au fost mîncate imediat de pasari. O lata parte au cazut pe stînca unde nu au gasit sol adecvat pentru încoltire . Iar o alta parte au cazut între spinii ce au înabusit noile plante.
Au fost însa si seminte care au cazut într-un pamînt bun care au încoltit , au crescut si au adus roada . Unele 100 % altele 60 % iar altele 30 %.
Cred ca multi dintre cei ce au ascultat aceasta pilda îsi ziceau în inima lor : „ Ce vrea sa spuna Domnul cu acest exemplu ? Ei se asteptau sa auda învataturi teologice mult mai profunde , iar Domnul le vorbea despre ceea ce era atît de cunoscut si obisnuit pentru ei !
Folosind însa aceste adevaruri arhi- cunoscute , Domnul Isus a dorit sa arate ca nu toate semintele ajung sa aduca roada. Iar cele ce rodesc nu au aceiasi masura de rod !
Samînta Cuvîntului lui Dumnezeu care a ajuns în inima ta va aduce roada ? Iar procentul rodirii va fi de 100 % ?
Rug . Doamne Isuse ; fii Tu gradinarul inimii mele si ajuta-ma sa primesc, sa pastrez si apoi sa las Cuvîntul Tau sa rodeasca deplin si în viata mea. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vrei să îți învingi o slăbiciune, nu o hrăni!