Meditație ~*ce ar trebui sa ne incredem in Dumnezeu?*~

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 332
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2880-ce-ar-trebui-sa-ne-incredem-in-dumnezeu]~*ce ar trebui sa ne incredem in Dumnezeu?*~[/url]
Ai văzut vreodată o bancnotă de dolari americani? Pe bancnotăeste scris: „În Dumnezeu ne încredem“. Bărbaţii şi femeile care auînfiinţat naţiunea americană au ştiut că Dumnezeu este demn deîncredere. El merită să ne punem încrederea — credinţa noastră — înEl. Nu sunt prea multe lucruri în lume în care poţi să te încrezi.Lucrurile cumpărate se strică sau se uzează. Nici chiar oamenii pecare-i iubeşti nu sunt întotdeauna demni de încrederea ta.Dar în Dumnezeu te poţi încrede întotdeauna, pentru că El nu poatesă mintă. Dumnezeu Îşi ţine întotdeauna promisiunile! De asemenea,Dumnezeu are putere să facă ce a spus. Când Dumnezeu îţi spune săarunci îngrijorările asupra Lui, fiindcă El Se îngrijeşte de tine — poţi săte încrezi în El. Când Dumnezeu spune: „Ştiu gândurile [planurile],pe care le am cu privire la voi, gânduri de pace şi nu de nenorocire,ca să vă dau un viitor şi o nădejde“, poţi să ai încredere în El.Dumnezeu a fost întotdeauna credincios celor spuse de El. Bibliaspune: „Credincios este Cel [Dumnezeu] care a făcut făgăduinţa[promisiunea]“ (Evrei 10:23). Indiferent ce se întâmplă, poţi săte încrezi în Dumnezeu. El ştie totul despre viaţa ta şi împlineşteplanul Lui. Nu te îngrijora! Nu te îndoi! Încrede-te în Dumnezeucare e demn de încredere!
SMS
Nu a fost notată încă!
Daca notezi aceasta meditatie, Ion_Marcel îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație ~*ce ar trebui sa ne incredem in Dumnezeu?*~ | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !