Meditație Samanta Buna 30 ianuarie 2018

Scrisa de: -Salvatorul.Ro
Vizualizări: 365
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2888-samanta-buna-30-ianuarie-2018]Samanta Buna 30 ianuarie 2018[/url]
„Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu.“

Romani 14.12

Fiecare om în parte


Bărbatul, care şedea în faţa mea în compartimentul de tren, mi-a povestit multe întâmplări din viaţa sa. El mi-a istorisit despre timpul când a îngrijit ca ajutor medical răniţi în război. Nu a trecut sub tăcere nici lucrările pe care le-a făcut în favoarea diferitelor instituţii sociale şi bisericeşti în timpul vieţii sale. Când i-am prezentat Evanghelia, a ascultat la început atent. Dar când a auzit despre harul lui Dumnezeu care îl poate ierta chiar şi pe cel mai mare păcătos, nu a mai vrut să asculte. „Deci, chiar şi un tâlhar sau un ucigaş, după cum spuneţi dumneavoastră, dacă se pocăieşte cândva în viaţa lui, poate să ajungă în cer?“ mă întrebă el. Atunci i-am vorbit despre tâlharul de pe cruce, care a fost răstignit alături de Mântuitorul Isus Hristos. În urma recunoaşterii sale, Mântuitorul i-a putut spune tâlharului: „Astăzi vei fi cu Mine în rai.“
Problema pe care o avea acest bărbat este problema multor oameni. Ei gândesc că întrebarea cu privire la mântuirea sufletului lor este o problemă între ei şi semenii lor pe care îi văd mult mai răi decât ei. Dar Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, nu lasă nici cea mai mică îndoială în această privinţă. Mântuirea este exclusiv o problemă între fiecare om în parte şi Dumnezeu care a dăruit harul iertării păcatelor prin credinţa în Fiul Său, Domnul şi Mântuitorul nostru. Chemarea noastră este să nu privim înapoi la căile noastre întunecoase şi întortocheate, nici la inima noastră nestatornică şi înşelătoare, ci la ceea ce spune Dumnezeu în Cuvântul Său.
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație Samanta Buna 30 ianuarie 2018 | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”