Meditație Iubirea inseamna mai mult decat cuvinte

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 209
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2898-iubirea-inseamna-mai-mult-decat-cuvinte]Iubirea inseamna mai mult decat cuvinte[/url]
PREFAȚĂ

Toți oamenii caută cu febrilitate sfârșiturile fericite. Grăbim finalul unei cărți și uneori am vrea să derulăm viața ca să ajungem la pagina aceea fericită. În tot acest timp uităm că drumul în sine e de fapt viața, cu suișurile și coborâșurile ei.

Daniel scrie o carte autobiografică în care se vulnerabilizează, se deschide cititorilor pe de-a-ntregul, ca un act de mare curaj. Parcurgând aceste pagini ești invitat să pășești alături de autor în neliniști și certitudini, dorințe și renunțări, întrebări și răspunsuri, dureri și bucurii, speranțe și dezamăgiri, dar, mai presus de toate, vei deveni martorul unei credințe neclintite.

Cu siguranță că mâna lui Daniel a ținut condeiul care a croit acestă carte, dar nu poți să nu recunoști că, de fapt, mâna providențială a lui Dumnezeu a condus pe Daniel. Fără cosmetizări, fără înzorzonări lingvistice inutile, această carte ți se oferă ca un pahar de apă rece și limpede când ești însetat.

O privire retrospectivă asupra vieții conferă cititorului luciditate. Deseori ne lipsește analiza, cântărirea, evaluarea ca demers de viață și de aceea repetăm greșelile care ne-au nefericit. Prin această carte poți folosi ochii lui Daniel ca să îi scutești pe ai tăi să verse lacrimi.

Din rândurile acestei cărți am înțeles, a câta oară, că neînțelepciunea este dureroasă, mai ales când se ascunde sub steagul iubirii și mărșăluiește zgomotos și



demonstrativ. Daniel și Magda au fost răniți de oameni care au pretins că sunt înțelepți și știu ce e iubirea. Uneori în fața durerii trebuie doar să știi să taci lângă cel ce suferă. Dar, din nefericire, mulți vor să vorbească chiar dacă nu au nimic de spus.

Când iubirea întâlnește suferința, atunci se naște măreția. Povestea Magdei și a lui Daniel este povestea unui cântec de dragoste întrerupt. El s-a oprit aici pe pământ ca să continue pentru totdeauna în cer.

Nu vei întâlni în această carte un final fericit așa cum îl gândim și așteptăm noi, oamenii. Dar vei găsi povestea unui om cu o rădăcină adâncă în credință. Și pas cu pas vei auzi un altfel de cântec despre un Dumnezeu: „. . . care stă pe tron şi El face tot ce vrea. “

Florin Ianovici – Pastor Biserica Renovatio, București
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Biografii >> Meditație Iubirea inseamna mai mult decat cuvinte | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul!