Arhivă toate mesajele instant administratori

Adiministrator
-¤Adiministrator -
Tineretea este un munte,spre cer...este un timp de adevar sau de mister...are nevoie, de toate e zi senina, de o noapte lina,de o floare, de un spin, de un zambet,de un crin, de intrebari si de raspuns...TINERETEA ARE NEVOIE DE ISUS..!!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Este vreunul printre voi in suferinta? Sa se roage! Este vreunul cu inima buna? Sa cante cantari de lauda! (Iacov,5:13) -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai,nu se opreste pe calea celor pacatosi,si nu se aseaza pe scaunul celor batjocoritori. .! O zi Binecuvantata Tuturor -mm-
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
"Duhul Domnului este peste Mine,pentru ca m - a uns sa vestesc săracilor Evanghelia;M - a trimis sa tămăduiesc pe cei cu inima zdrobita,sa propovăduiesc robilor de război slobozia și orbilor captarea vederii;sa dau drumul celor apăsați 19.si sa vestesc anul de îndurare al Domnului. " (Luca 4:18)
Maddalina
-¤Maddalina -
Sunt doua cai in viata ta, una buna si una rea. Gandeste.te acum ce faci, cu care vrei tu sa te.mpaci? Alege viata vesnica, si mergi pe ea orice-ar costa.Alege calea catre cer, ea duce la Emanuel! Azi e timpul sa alegi, pana nu va fi prea tarziu.
Elyyo
-±Elyyo -
Nu te mânia pe cei răi şi nu te uita cu jind la cei ce fac răul; căci sunt cosiţi iute ca iarba şi se veştejesc ca verdeaţa.
Alyalina
-¤Alyalina -
.ciao.Din intelepciune provin trei lucruri: gandire justa, vorbire fara gres si actiune dreapta..echy.
Alyalina
-¤Alyalina -
.pacefrs.Consideraţi întristările voastre ca umbrele binecuvântărilor ce urmează să vină. .grija.
Adiministrator
-¤Adiministrator -
'Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, si legamantul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine.'Isaia 54:10
Elyyo
-±Elyyo -
.felicitari. Castigatorii [topic=1936]Concursului biblic[/topic] au fost : Locul 1 - Davv; Locul 2 -Saray; Locul 3 - Lacry17.
-
Pagina 132 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 132 | Salvatorul
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!