Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
"Oamenii sunt ca diamantele. Cu cât sunt şlefuite mai mult, cu atât strălucesc mai tare. Totuşi, să nu uităm de cele false. La suprafaţă par la fel dar valoarea diferă...Omul se poate înşela la prima vedere, însă Meşterul, niciodată!" :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.st50. Tu ne-ai adus iertare, Ne-ai dat salvarea-n dar, Ne-ai scos din inchisoare Pacatului murdar, Ne-ai dat o noua fire S-un vesmant curat, Dar noi ca mult
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Azi 1 Decembrie Este Ziua României Ce Credeți Voi Despre Acesta Zi? Dațivă Cu Părearea AICI În Topicul! [topic=1896]¤~Ziua României 1 Decembrie~¤[/topic] .st16.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii .st3.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.sal. Frați Şi Surori La secțiunea Descărcări Au Fost Adăugate 50 de Albume cu Muzica Crestină intrați la Categoria Muzica pe Albume,Din Data de 10 Decembrie Punem Colinde cu toti Intrepreți de Muzica Crestina noi nu punem Colinde din Lume sau cu Manelisti cum este pe Multe Site-uri zis Crestine dar sunt false Crestine!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De Azi fie care Melodie arata Cați MB Are si cei care aveti Mobile cu Android si Calculatoare puteți sa ascultați Melodii direct din Player direct depe Sait Intrati AICI Rămăneți Alaturi Cu Noi :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De Azi fie care Melodie arata Cați MB are si durata Melodiei si cei care aveti Mobile cu Android si Calculatoare puteți sa ascultați Melodii direct din Player direct depe sait INTRAȚI AICI Si Vedeți Rămăneți Alaturi Cu Noi :)
Alyalina
-¤Alyalina -
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, si cauta neprihanirea, evlavia, credinta, dragostea, rabdarea, blandetea. (1 Timotei,6:11). fiti binecuvintati de Domnul dragii mei! .vasalut.
Alyalina
-¤Alyalina -
Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea, pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin. (1 Petru,4:11). .raman. fiti binecuvintati!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.sal. Abonativa la Descarcari ca urmiaza sa punem colinde frumoase Muzica frumoasa Predici Marturii si Altele fiti Binecuvantati frati si Surori :)
-
Pagina 133 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 133 | Salvatorul
meniu prim
Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine! Căci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scăpare, până vor trece nenorocirile. ( Psalmii 57:1 )