Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. Am facut Modificari De La Extra Meniu La setari / generale Au Fost Mutate urmatoare Meniuri Servicii Cauta Topuri Reputatie Trimite Email Statistici Banca Iar Descarcarile au Fost Mutate La Resurse Crestine De Aici descarcați Muzica Si citiți Peste 50.000 de Resurse Crestine Si Avem multe Surprize pentru Voi :)
Alyalina
-¤Alyalina -
.ciao. Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci .dstb.
Alyalina
-¤Alyalina -
Psalmul 3:1-6 Doamne, ce mulţi sunt vrăjmaşii mei! ce mulţime se scoală împotriva mea! Cât de mulţi zic despre mine: „Nu mai este scăpare pentru el la Dumnezeu!" Dar, Tu, Doamne, Tu eşti scutul meu, Tu eşti slava mea şi Tu îmi înalţi capul! Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel Sfânt. .echy.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar ştim că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El (IoN_MarceL) :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Degeabä stii sä aprecíezí o persoanä dacä nu poți sä o íubesti¤ degeabä îţi este mílä de cel care plânge dacä nu ai puterea sä plângí sí tu odatä cu el¤degeaba întelegí cum este sä fí ränít dacä nu aí puterea sä*l íubeștí¤ degeaba esti frumos(a) dacä acum când plâng nu vorbestí cu míne!!by¤(EMY318)¤
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
A purta crucea lui Hristos nu presupune o povară ci aripi care te poartă spre Împărăția cerurilor,Sa ne trezim frati si surori sa nu ne ia somnu....caci au sosit al zilei zori,,,si in curand soseste Domnul!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
RAMAI CU NOI CA, IATA, A VENIT NOAPTEA...ZIUA S-A DUS DE PARCA A ZBURAT...IAR FARA TINE ,DOAMNE ,CE NE-AM FACE...PE MAREA VIETII CAND S-A-NTUNECAT... si daca traim pentru Domnul traim,iar daca murim pentru Domnul murim.deci fie ca traim,fie ca murim noi suntem ai Domnului
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. Tuturor Ştiți Cu Doți Ca Pe Data de 07/01/2015 a fost Boboteaza Ortodoxilor Ce Credeti Voi despre Boboteaza? Sau Despre Botezul Adevarat? Intrați La Topicul [topic=1914]*Botezul Adevarat[/topic] Şi Haideți sa Discutam!!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Dacă învață cineva pe oameni învățătură DEOSEBITĂ, și nu se ține de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos și de învățătura care duce la evlavie, este plin de MÂNDRIE, și nu știe nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost și a certurilor de cuvinte, din cari se naște pizma, certurile, clevetirile,
Alyalina
-¤Alyalina -
-yar- Iti dau mesaje de incurajare cu miros de floare pentru ca sper ca pe strada ta o sa fie din nou soare! .mys.
-
Pagina 135 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 135 | Salvatorul
meniu prim
Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morți, la o nădejde vie. ( 1 Petru 1:3 )