Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
pe Salvatorul.Ro Avem Colinde Noi Un Album Nou Din Anul asta 2014 .nou. *~Corul Filadelfia Moșnița Nouă și prietenii - Ofrandă (2014)~* .nou1.
Nistor_Elisei
-Nistor_Elisei -
Frica de Domnul este inceputul intelepciunii.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra!!O Duminica Binecuvantata va Doresc Tuturor :x
Nistor_Elisei
-Nistor_Elisei -
oricine crede in El, nu este judecat, dar cine nu crede, a si fost judecat, pentru ca n-a crezut in Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
Alyalina
-¤Alyalina -
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta ! .echy.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De vei simti in ochii tai o lacrima ce curge, isus va intinde mani de sus, va sterge tot doar El mangaie. ....De vei simti cai grei sa urci Povara cei in spate, tio va purta isus cu drag El lea purtat pe toate :)
Trifoiadrian
-Trifoiadrian -
.osf.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
„Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de Binecuvantare!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Tuturor Utilizatorilor De Azi Ne Alegem Utilizatori Cine Ăşi Face Cont Pentru Validarea Contului Trebuie sa Sune la Nr De Tel 0757713153 la prima Înregistrare Pe Sait Contul Ăti va fi Blokat pana nu Sunati Contul nu va fi Validat Va Multumim pentru înțelegere
Alyalina
-¤Alyalina -
Să lăsăm ca mărturia noastră să fie scrisă cu litere destul de mari, ca lumea să o poată oricând citi! -wzi-
-
Pagina 137 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 137 | Salvatorul
meniu prim
După cum trupul fără duh este mort, tot așa, și credința fără fapte este moartă. ( Iacov 2:26 )