Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
.art2.ADEVARUL PUR E CA ENERGIA PUTERNIKA A LUMINII!!!!!!!!.wechendp.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-todi- [topic=1274]ZIUA DOMNULUI[/topic] :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cu gandul-aripa, cu ruga-inalt, s-aveti in iubire-un septembrie cald! Cu cerul sub pleopa, cu raze si cant, S-aveti in traire-un septembrie bland! Cu stropi de lumina, privind doar in sus, S-aveti un septembrie, plin de Isus.
Alyalina
-¤Alyalina -
.bineativenit. Domnul sa va aiba in paza si in aceasta zi frumoasa!!!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bnd- Pazeste dar legile si poruncile Lui, pe care ti le dau azi, ca sa fii fericit, tu si copiii tai dupa tine, si sa ai zile multe in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau pe vecie. (Deut.4:40) :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-Bsss- Tuturor Iata ca am trecut Cu bine si Ziua De Azi!! La Setari la Categoria Zambareti am adaugat Zambareti Noi .s5. Dati la Ultima Pagina!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Şi acum, te rog, Doamnă, nu ca şi cum ţi-aş scrie o poruncă nouă, ci cea pe care am avut-o de la început: să ne iubim unii pe alţii! (1ioan 1:5) -oozi-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori!Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui!El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui (Psalmii 1:1-3)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pry. -weekend- Tuturor!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.Şi eu am văzut coborându-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfântă, Noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei. (Apocalipsa 21:1:2) :)
-
Pagina 137 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 137 | Salvatorul
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )