Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. Tuturor Utilizatorilor De Azi Ne Alegem Utilizatori Cine Ăşi Face Cont Pentru Validarea Contului Trebuie sa Sune la Nr De Tel 0757713153 la prima Înregistrare Pe Sait Contul Ăti va fi Blokat pana nu Sunati Contul nu va fi Validat Va Multumim pentru înțelegere
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Am crezut ca m-ai uitat , am crezut ca m-ai lasat, dar Tu doamne m-ai vegheat , caci m-ai vrut aur curat
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
"vorbiti intre voi cu psalmi, cu imnuri de lauda si cu cantari duhovnicesti. Cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului!" (Efeseni 5:19)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Cand Dumnezeu ti-a facut aceasta promisiune, a facut in asa fel incat tu sa o poti primi cu usurinta – prin neprihanirea prin credinta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa crezi ca fiind pe pozitia de mostenitor al lumii, fiecare binecuvantare este pe drept a ta fiindca Isus a murit ca sa ti le dea tie
Alyalina
-¤Alyalina -
Cine spune că o haină Sau un nume-s fără preț, Poate e rămas în urmă Cum se știe "nu-i isteț". Mi-a fost dat să simt aceasta Prima dat-am fost lovit, Mai târziu am înțeles Cum e omul amăgit. Dacă ai un nume mare Ești primit ești căutat, Dar de ești sărmanul frate Ești uitat, abandonat. .echy.
Alyalina
-¤Alyalina -
Cine spune că o haină Sau un nume-s fără preț, Poate e rămas în urmă Cum se știe "nu-i isteț". Mi-a fost dat să simt aceasta Prima dat-am fost lovit, Mai târziu am înțeles Cum e omul amăgit. Dacă ai un nume mare Ești primit ești căutat, Dar de ești sărmanul frate Ești uitat, abandonat. Dacă știi jongla cuvinte Amăgești ușor pe o
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. La Descarcari Am Pus Colinde La Categoria Colinde A-Z(Diverse) La Albumul *~Colinde A – Z (diverse)~* 302 fisiere Asa un Cadou pentru voi am pus mai repede colinde cum iera pecizat din data de 10 decembrie ca vom pune colinde iata ca am pus mai repede!
Alyalina
-¤Alyalina -
.sal. Ia o farfurie si arunc-o jos -gata s-a spart? -da acum cere-i scuze -imi pare rau a devenit cum era inainte? -nu acum intelegi? asta inseamna sa ranesti pe cineva ... asa ca decit sa stai sa faci undeva ce nu e pentru tine ... ramii alaturi de noi! pentru ca .aici.
Alyalina
-¤Alyalina -
.sal. Ia o farfurie si arunc-o jos -gata s-a spart? -da acum cere-i scuze -imi pare rau a devenit cum era inainte? -nu acum intelegi? asta inseamna sa ranesti pe cineva ... asa ca decit sa stai sa faci undeva ce nu e pentru tine ... ramii alaturi de noi! pentru ca .aiki.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Dumnezeu Este Dragoste Si daca Dumnezeu este Dragoste Haideti Frati Si Surori sa aratam Lumi in tregi ca si noi suntem Dragoste sa le Arătăm prin purtarea noastra ca ăl Avem Pe Dumnezeu in Noi Sa Aratam ca suntem Copii lui Dumnezeu Adevarati si ca ăl Slujim Pe Dumnezeu cu Adevarat! :)
-
Pagina 138 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 138 | Salvatorul
meniu prim
Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul!