Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
.sal. Ia o farfurie si arunc-o jos -gata s-a spart? -da acum cere-i scuze -imi pare rau a devenit cum era inainte? -nu acum intelegi? asta inseamna sa ranesti pe cineva ... asa ca decit sa stai sa faci undeva ce nu e pentru tine ... ramii alaturi de noi! pentru ca .aici.
Alyalina
-¤Alyalina -
.sal. Ia o farfurie si arunc-o jos -gata s-a spart? -da acum cere-i scuze -imi pare rau a devenit cum era inainte? -nu acum intelegi? asta inseamna sa ranesti pe cineva ... asa ca decit sa stai sa faci undeva ce nu e pentru tine ... ramii alaturi de noi! pentru ca .aiki.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Dumnezeu Este Dragoste Si daca Dumnezeu este Dragoste Haideti Frati Si Surori sa aratam Lumi in tregi ca si noi suntem Dragoste sa le Arătăm prin purtarea noastra ca ăl Avem Pe Dumnezeu in Noi Sa Aratam ca suntem Copii lui Dumnezeu Adevarati si ca ăl Slujim Pe Dumnezeu cu Adevarat! :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
"Oamenii sunt ca diamantele. Cu cât sunt şlefuite mai mult, cu atât strălucesc mai tare. Totuşi, să nu uităm de cele false. La suprafaţă par la fel dar valoarea diferă...Omul se poate înşela la prima vedere, însă Meşterul, niciodată!" :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.st50. Tu ne-ai adus iertare, Ne-ai dat salvarea-n dar, Ne-ai scos din inchisoare Pacatului murdar, Ne-ai dat o noua fire S-un vesmant curat, Dar noi ca mult
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Azi 1 Decembrie Este Ziua României Ce Credeți Voi Despre Acesta Zi? Dațivă Cu Părearea AICI În Topicul! [topic=1896]¤~Ziua României 1 Decembrie~¤[/topic] .st16.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii .st3.
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.sal. Frați Şi Surori La secțiunea Descărcări Au Fost Adăugate 50 de Albume cu Muzica Crestină intrați la Categoria Muzica pe Albume,Din Data de 10 Decembrie Punem Colinde cu toti Intrepreți de Muzica Crestina noi nu punem Colinde din Lume sau cu Manelisti cum este pe Multe Site-uri zis Crestine dar sunt false Crestine!!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
De Azi fie care Melodie arata Cați MB Are si cei care aveti Mobile cu Android si Calculatoare puteți sa ascultați Melodii direct din Player direct depe Sait Intrati AICI Rămăneți Alaturi Cu Noi :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
De Azi fie care Melodie arata Cați MB are si durata Melodiei si cei care aveti Mobile cu Android si Calculatoare puteți sa ascultați Melodii direct din Player direct depe sait INTRAȚI AICI Si Vedeți Rămăneți Alaturi Cu Noi :)
-
Pagina 139 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 139 | Salvatorul
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!