Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Prietenii adevăraţi, iubesc oricând şi-n orice împrejurări, şi prietenia lor e dulce şi înviorează, când ea se manifestă în dragoste atingând coardele sesibile ale sufletului doritor de compasiune. :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Pot sa se mute muntii.pot sa se clatine dealurile,dar dragostea Mea nu se va muta de la tine si legamantul Meu de pace nu se va clatina ,zice Domnul care are mila de tine!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, (1Corinteni 13:4)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut. va vedem ca sunteti Activi la ora asta suntem 55 Online nu stiu cine va spus de Site-ul www.Salvatorul.Ro dar sa stiti ca noi Avem un Concurs si puteti Castiga 5 €uro pe Orange pe Vodafone si pe Telekom intrati la concurs si Participati Mult Succes :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
VERSETUL ZILEI Fiecare sa dea dupa cum a hotarat in inima lui: nu cu parere de rau sau de sila, caci pe cine da cu bucurie il iubeste Dumnezeu. (2 Corinteni 9:7) :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Fiecare sa dea dupa cum a hotarat in inima lui: nu cu parere de rau sau de sila, caci pe cine da cu bucurie il iubeste Dumnezeu. (2 Corinteni 9:7)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Versetul zilei 311/2014: 1Corinteni 12:31-13:1-3 "Umblati, dar, dupä darurile cele mai bune. Si vä voi aräta o cale nespus mai bunä. Chiar dacä as vorbi ìn limbi omenesti si ìngeresti, si n-as avea dragoste, sunt o aramä sunätoare sau un chimval zängänitor. Si chiar dacä as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toatä
Alyalina
-¤Alyalina -
Apele cele mari nu pot să stingă dragostea şi rîurile n-ar putea s-o înece;de*ar da omul toate averile din casa lui pentru dragoste tot n-ar avea decît dispreţ. Cântarea cântărilor 8:8
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
PSALMUL 139 :23-24 Cerceteaza-ma Dumnezeule si cunoaste-mi inima ,incearca-ma si cunoaste-mi gindurile ,vezi daca sunt pe o cale rea si duma pe calea vesniciei Cred caci toti ne rugam lui D-zeu sa ne cerceteze pe noi sau pe cei care ii aducem inainta Lui pt a fi mintuiti. As vrea sa va marturisesc ca aceste cuvinte eu le rosteam:)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.pacefrs. După cum vedeți am modificat tot Meniul am modificat si pe Prima Pagina a Site-ului si muncim la el inka lucram în Script vrem sa facem ca sa va placa dragi frați şi Surori Fiți Binecuvantați De Domnul Isus♥ :)
-
Pagina 140 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 140 | Salvatorul
meniu prim
Bine este să aștepți în tăcere ajutorul Domnului.