Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Care Aveti Site-uri si vreti sa va fac logo trimiteti un mesaj la Contul IooN_MarceL chiar daca va banati eu va debanez in napoi sau trimiteti pe ID-UL meu personal,ioonmarcel numele Site-ului si va fac logo dar nu mai seara de la ora 21:00 va pot face logo haideti sa fim prieteni cu Adevarat noi propietari de Site-uri
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Cand stau Doamne in prezenta Ta , mi se inveseleste inima , cand stau Doamne in prezenta Ta , mi se inveseleste fiinta. Sunt cel mai fericit , caci Tu Doamne Esti Cu Mine Mereu♥ :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Oricat de mult ai ajuta oamenii , oricat de mult te-ai stradui , la un moment dat , ei vor spune ca nu ai facut nimic pentru ei :(
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Plangerile lui Ieremia 21. Iată ce mai gândesc în inima mea, şi iată ce mă face să mai trag nădejde: 22. Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, 23. ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! 24. "Domnul este partea mea de moştenire", zice sufletul meu! :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Iata vine ziua Domnului,zi fara mila ,zi de manie si urgie aprinsa,care va preface tot pamantul in pustiu,si va nimici pe toti pacatosii de pe el Voi pedepsi-zice Domnul-lumea pentru rautatea ei ,si pe cei rai pentru neleguirile lor,voi face sa inceteze mandria celor trufasi si voi dobora semetia celor asupritori(Isaia 11: 9-10)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.topiculzilei. [topic=527]GELOZIA[/topic] să vedeți ce face Gelozia citiți si Analizați sa vedeti este Buna Gelozia??
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.bbdd11. Ieri Dumnezeu a fost cu tine, azi tu eşti sub ocrotirea Lui, nu te îngrijora de ziua de mâine El e deja acolo… Dumnezeu să te ţină în mâinile Sale, iar îngerii să te îndrume mereu :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
-tose- [topic=1872]Postează[/topic] Şi primesti 50 De Lei pe fie care Postare :)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
pregateste-te pregateste-te ca sa-L intalnesti pe Dumnezeu...striga Duhul Sfant,Israele tu poporul meu!:xaseara mi.am rugat ingerasul sa te pazeazska , el mi.azambit si mi.a sp ka un inger nw pazeste alt inger:*
Alyalina
-¤Alyalina -
.pry. cind ierti se intimpla 4 lucruri minunate: 1.Dumnezeu este multumit. 2..persoana pe care o ierti este recunoscatoare. 3.altii vad purtarea ta plina de bunatate si sunt incurajati 4.chiar daca a fost greu tu esti fericit(a) pentru ca ai facut ce este bine!!!.echy.
-
Pagina 142 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 142 | Salvatorul
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!