Arhivă toate mesajele instant administratori

Alyalina
-¤Alyalina -
.bineativenit. va doresc o zi binecuvintata!!! .dct. Ramineti ALATURI DE NOI!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-echipa- Salvatorul.Ro .atentie. Care Aveți Cont pe sait la Bossu si la Adrian nu mai intrați la iei ca va citeste Alertele si mesajele că la iei trebuie Validate si in moment cand le Validiază va vede tot ce ați Vorbit Stați Aici Toți! Chiemațivă Si Toți Prieteni Aici!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.atentie. .salut. Care Aveți Cont pe sait la Bossu si la Adrian nu mai intrați la iei ca va citeste Alertele si mesajele că la iei trebuie Validate si in moment cand le Validiază va vede tot ce ați Vorbit Stați Aici Toți! Chiemațivă Si Toți Prieteni Aici!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Trăiţi în dragoste, după cum şi Hristos ne-a iubit şi S-a dat pe Sine pentru noi „ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu.Curvia sau orice alt fel de necurăţie, sau lăcomia de avere nici să nu fie pomenite între voi, aşa cum se cuvine unor sfinţi. (Efeseni 5:2:3)
Alyalina
-¤Alyalina -
.bunad. sa aveti un un ocean de binecuvintari deasupra voastra si multa pace!!! .eeyy.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Canta Frumos Ascultatio .gbu. Speranta - In Tine ma incred.vidio (y)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bvcell. Va steptam sa intrati La Downloand punem Muzica Crestina in format Vidio si o puteti vede Vidio direct aici pe sait vom pune multa muzica cu Speranta si prieteni si toate Albumele Lor ramaneti Alaturi cu Noi (y)
Alyalina
-¤Alyalina -
.atendare. fiti binecuvintati de Domnul Isus!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!Căci este ca un nenorocit în pustiu şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiului, într-un pământ sărat şi fără locuitori.(Ieremia 17:5:6)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De la ora 22:00 Va asteptam pe .general. .nic20. vom avea subiectul,,,Va pare bine ca Luni 15 Septembrie in cepe Scoala va invitam sa discutam acest subiect! Asa Arata Camerile Chat(♣~Studiu Biblic~♣ ★~GeneraL~★ ¤~Sedinta cu Useri~¤)
-
Pagina 144 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 144 | Salvatorul
meniu prim
Deci, ca unii care, prin ascultarea de adevăr, v-ați curățat prin Duhul, ca să aveți o dragoste de frați neprefăcută, iubiți-vă cu căldură unii pe alții, din toată inima. ( 1 Petru 1:22 )