Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
eram micut si neinsemnat Dar Tu cresteai in mine Si voia Ta m-ai invatat Si tainele divine M-ai vrut destoinic si curat Si in lucrare devotat Iar daca ades Te-am intristat Tu totdeauna m-ai iertat M-ai vrut un vrednic slujitor In via Ta si-al Tau popor O, Rege scump eu te maresc Si pentru toate iti multumesc! (y)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.salut.De Azi Am Pus Sesiunea Site-ului la 60 De Minute La Lista Contetati Daca nu intreprinzi vreo actiune. timp de 60 minute Esti Deconectat Autmat din sistem si trebuie sa te reloghezi din Nou!!DATI CLICK PE ULTIMUL UTILIZATOR (y)
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
De Azi Am Pus Sesiunea Site-ului in Minute Conectați Doar la 60 de Minute Cine nu Intrepretiază Nici o Acțiune sau fără sa intrepreteze nici o Activitate pe Site timp de 60 De Minute Esti Deconetat Automat Din Sistem Dați Click pe Ultimul User
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti dorim sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile noastre de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.
David93
-David93 -
Cinstiti pe toti oamenii, iubiti pe frati; temeti-va de Dumnezeu; dati cinste imparatului! (1 Petru,2:17).
DanielA
-DanielA -
.pom. Ramaneti alaturi de noi!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
durerea e un drum cu sens unic. nu vine nimeni din fata sa te intalneasca.Esti singur in lupta ta.Cum asa?Dar Dzeu nu e alaturi?ba da dar intervine atn cand e momentul,dar cum ramane cu"cheama-Ma in ziua necazului..."?singura explicatie e ca Dzeu nu considera necaz tot ceea ce eu numesc necaz!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Un zambet nu se plateste, dar valoreaza mult, dureaza un moment, dar se pastreaza in minte intotdeauna; nimeni nu ii atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de un zambet, dar nici atat de sarac incat sa nu il poata oferi!
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
.neatacf. Tuturor Fiti Binecuvantati:)
David93
-David93 -
Caci El ma va ocroti in coliba Lui, in ziua necazului, ma va ascunde sub acoperisul cortului Lui, si ma va inalta pe o stanca.(Psalmii,27:5).
-
Pagina 151 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 151 | Salvatorul
meniu prim
Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.