Arhivă toate mesajele instant administratori

David93
-David93 -
Cine are o inima inteleapta primeste invataturile, dar cine are o gura nesocotita se prapadeste singur. - (Proverbele,10:8).
David93
-David93 -
Dar eu catre Tine imi inalt rugaciunea, Doamne, la vremea potrivita. in bunatatea Ta cea mare, raspunde-mi, Dumnezeule, si da-mi ajutorul Tau!(Psalmii,69:13).
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
(Evrei 13:15)Prin El, sa aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfa de lauda, adica, rodul buzelor cari marturisesc Numele Lui. “Doamne, nu pot sa iti multumesc indeajuns pentru aceasta minune!” “Iti multumesc Tata ca mi-ai raspuns la rugaciune!”.gbu.
David93
-David93 -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii! (Iacov,3:13).
David93
-David93 -
Tot astfel, nevestelor, fiti supuse si voi barbatilor vostri; pentru ca, daca unii nu asculta Cuvantul, sa fie castigati fara cuvant, prin purtarea nevestelor lor, (1 Petru,3:1).
David93
-David93 -
Cine dispretuieste pe aproapele sau face un pacat, dar ferice de cine are mila de cei nenorociti. - (Proverbele,14:21).
David93
-David93 -
Ca si Numele Tau, Dumnezeule, si lauda Ta rasuna pana la marginile pamantului; dreapta Ta este plina de indurare.(Psalmii,48:10).
David93
-David93 -
Religia curata si neintinata, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor, si sa ne pazim neintinati de lume. (Iacov,1:27).
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ai valoare in ochii lui Dumnezeu, pentru tine a murit fiul Sau pe o cruce ca sa fi mantuit oricine ai fi de Dumnezeu esti iubit .gbu.
David93
-David93 -
Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o ceara de la Dumnezeu, care da tuturor cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data. (Iacov,1:5).
-
Pagina 152 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 152 | Salvatorul
meniu prim
Când îmi îndrept puțin privirea la tot ce am în jurul meu, mă simt dator cu mulțumirea să mă întorc spre Dumnezeu.