Arhivă toate mesajele instant administratori

David93
-David93 -
pace tuturora!
David93
-David93 -
Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul, pe care l-a primit. (1 Petru,4:10).
TeodukU
-§TeodukU -
Şi noi am fost scoşi din pierzare aceasta putem să vestim, la mare ,la mic, la oricare putem de folos ca să fim !
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
pentru ce te mahnesti ,suflete ,si gemi in launtrul tau?Nadajduieste in DUMNEZEU ,caci iarasi Il voi lauda!El este mantuirea mea si Dumnezeul meu(Psalmi 43:5)
David93
-David93 -
pace tuturor
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Caci sunt bine incredintat ca nici moartea , nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici adancimea, nici inaltimea, nici o alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este in Isus Cristos, Domnul nostru. Romani (8:38-39)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic; căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele, şi El m-a mântuit.” (Isaia 12:2)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pioonm. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!
Netzya
-*Netzya -
Dumnezeu merge in fata ta ca un ghid, in spatele tau ca un protector si langa tine ca un prieten.:)
-
Pagina 156 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 156 | Salvatorul
meniu prim
Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vnr fi săturaţi!