Arhivă toate mesajele instant administratori

David93
-David93 -
Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa indurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin invierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie, (1 Petru,1:3).
David93
-David93 -
Lepadati dar orice rautate, orice viclesug, orice fel de prefacatorie, de pizma si de clevetire; (1 Petru,2:1).
David93
-David93 -
Caci El ma va ocroti in coliba Lui, in ziua necazului, ma va ascunde sub acoperisul cortului Lui, si ma va inalta pe o stanca.(Psalmii,27:5).
David93
-David93 -
Cine are o inima inteleapta primeste invataturile, dar cine are o gura nesocotita se prapadeste singur. - (Proverbele,10:8).
David93
-David93 -
Dar eu catre Tine imi inalt rugaciunea, Doamne, la vremea potrivita. in bunatatea Ta cea mare, raspunde-mi, Dumnezeule, si da-mi ajutorul Tau!(Psalmii,69:13).
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
(Evrei 13:15)Prin El, sa aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfa de lauda, adica, rodul buzelor cari marturisesc Numele Lui. “Doamne, nu pot sa iti multumesc indeajuns pentru aceasta minune!” “Iti multumesc Tata ca mi-ai raspuns la rugaciune!”.gbu.
David93
-David93 -
Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii! (Iacov,3:13).
David93
-David93 -
Tot astfel, nevestelor, fiti supuse si voi barbatilor vostri; pentru ca, daca unii nu asculta Cuvantul, sa fie castigati fara cuvant, prin purtarea nevestelor lor, (1 Petru,3:1).
David93
-David93 -
Cine dispretuieste pe aproapele sau face un pacat, dar ferice de cine are mila de cei nenorociti. - (Proverbele,14:21).
David93
-David93 -
Ca si Numele Tau, Dumnezeule, si lauda Ta rasuna pana la marginile pamantului; dreapta Ta este plina de indurare.(Psalmii,48:10).
-
Pagina 158 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 158 | Salvatorul
meniu prim
Prea mulţi dintre noi vrem lucruri de care nu avem nevoie şi avem nevoie de ceea ce nu vrem.