Arhivă toate mesajele instant administratori

David93
-David93 -
Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea, pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu te-ngrijora atunci cand valurile sunt tot mai mari si barca credintei tale se clatina tot mai mult, ci aminteste-ti ca El este ocrotirea ta care te scoate din necaz si te inconjoara cu cantari de izbavire.
David93
-David93 -
Un cuvant spus la vremea potrivita, este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint. - (Proverbele,25:11).
David93
-David93 -
Cine dispretuieste pe aproapele sau face un pacat, dar ferice de cine are mila de cei nenorociti. - (Proverbele,14:21).
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Va Anunt ca la Sectiunea Downlod am mai Adaugat Albume .nou. Sport la Descrcat si ramaneti Alaturi cu Noi ca vom pune si Muzica Noua voi face o Categorie Speciala pentru Muzica Noua ia se va numi Cateoria Muzica Noua si Domnul Isus Sa ne Binecuvinteze Pe Toti!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.desc. La Sectiunea Download La Categoria Muzica Pe Albume Am Adaugat Albumele(*~Ileana Mester - Muntii De S-ar Clatina Vol1~* 11 fisiere) (*~Ileana Mester - Alearga La Isus Vol 2~* 10 fisiere)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.desc. La Sectiunea Download La Categoria Muzica Pe Albume Am Adaugat Albumul(*~Grupul Harul - Cantati intruna Domnului~* 12 fisiere).frspam.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.desc. La Sectiunea Download La Categoria Muzica Pe Albume Am Adaugat Albumul(*~Grup Betel Dumbraveni - Vine Mirele~* 10 fisiere) .frspam.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.desc. La Sectiunea Download La Categoria Muzica Pe Albume Am Adaugat Albumul(*~Grupul Efrata - Pe Calea Catre Cer, vol.3~* 8 fisiere) .mp4.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.desc. La Sectiunea Download La Categoria Muzica Pe Albume Am Adaugat Albumul(*~Grup Betel Dumbraveni - Vine Mirele~* 10 fisiere) .mp4.
-
Pagina 160 din 170
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 160 | Salvatorul
meniu prim
O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )