Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Acestea difera de la o rugaciune la alta in functie de participanti.Dumnezeu e acelasi dar noi oamenii suntem diferiti. Pentru unii, rugaciunile sunt un dialog cu Suveranitatea, dialog care respecta normele unei conversatii civilizate.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bibi-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Astazi Intre Orele 21:00-23:00 va asteptam pe Chat la Camera Studiu Biblic vom vorbi din epistola Lui 2Pertru capitolu 3 care Doriți va Asteptam pe Toți!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu aştepta o ocazie specială pentru a face un compliment, pentru a îmbrăţişa, pentru a trimite cuiva un gând bun. Nu aştepta să fii chemat pentru a merge în vizită la un prieten. Nu aştepta să ți se ceară pentru a dărui din hrana ta. Nu aştepta să vezi pe cineva plângând pentru a spune „îmi pare rău Nu aştepta
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. frati si surori va indemn sa cititi Biblia mai mult [topic=1687]Unde e Biblia ta?[/topic]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Povestea De Seara,,2) Pe genunchi - Diferite rugaciuni(simbolic smerenia, pocainta) - Model desavarsit Domnul Isus Hristos - Luca 22:41 (Apoi S-a depărtat de ei ca la o aruncătură de piatră, a îngenuncheat şi a început să Se roage) Oare de ce a trebuit Isus sa ingenuncheze?
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
"Crestinul nu mai traieste oricum, ci el de cand este schimbat de Dumnezeu cauta sfintirea. Vedeti acest adevar ? Crestinul nu se chinuie sa fie curat, el este curat si traieste ca atare. Nimeni nu ii impune sa faca ceva pentru Dumnezeu, ci el tot ce face, face din natura lui noua data de DUHUL SFANT in urma pocaintei si credintei
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Esti langa mine,ma indrumi cand sunt pierdut,Doamne ma ridici cand pe cale sunt cazut,ma intaresti cand lupta este grea,si-mi dai puteri sa pot inainta!
TeodukU
-§TeodukU -
Cine acoperă o greşeală caută dragostea , dar cine o pomeneşte mereu în vorbirile lui dezbină pe prieteni ( prov cap17 vers9)
David93
-David93 -
Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa indurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin invierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie, (1 Petru,1:3)
-
Pagina 160 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 160 | Salvatorul
meniu prim
Frații mei, luați ca pildă de suferință și de răbdare pe proorocii, care au vorbit în Numele Domnului. ( Iacov 5:10 )