Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Într-o zi, Domnul Isus i-a urmarit pe bogatii vremii ce aruncau multe daruri în visteria templului. Printre acestia El a zarit si o vaduva foarte saraca, care a adus la Casa Domnului doar doi banuti. Observând sacrificiul acestei vaduve, Domnul Isus a facut o declaratie surprinzatoare: „adevarat va spun, ca aceasta vaduva saraca!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Chear si atunci cand nu intelegi,singur te gândesti ca esti,lacrimile curg neincetat,tristetea si mahnirea ta crezi ca nu e cunoscuta de nimenea dar o voce iti sopteste:"OOO,COPILUL MEU IUBIT OARE NU STII CA EU VEGHEZ?TI.AM SPUS CA NU TE VOI LASA.DE CE TE INDOIESTI?IN OCHII MEI VALOARE AI,PE BRATELE MELE AM SA TE TIN:)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
David93
-David93 -
Mai bine o bucata de paine uscata, cu pace, decat o casa plina de carnuri, cu cearta! - (Proverbele,17:1).
Netzya
-*Netzya -
Intreaga echipa va doreste o saptamana binecuvantata de Domnul!!si El sa va calauzeasca pe unde ve-ti merge!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu aştepta o ocazie specială pentru a face un compliment, pentru a îmbrăţişa, pentru a trimite cuiva un gând bun. Nu aştepta să fii chemat pentru a merge în vizită la un prieten. Nu aştepta să ți se ceară pentru a dărui din hrana ta. Nu aştepta să vezi pe cineva plângând pentru a spune „îmi pare rău Nu aştepta
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.st16. E prima zi de primavara. . .doresc ca odata cu venirea primaverii sufletul tau sa fie cuprins de o frumusete care mereu sa radieze pe fata ta ! iar bucuria sa te insoteasca la fiecare pas....... va doresc o primavara senina si binecuvantata!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Acestea difera de la o rugaciune la alta in functie de participanti.Dumnezeu e acelasi dar noi oamenii suntem diferiti. Pentru unii, rugaciunile sunt un dialog cu Suveranitatea, dialog care respecta normele unei conversatii civilizate.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bibi-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Astazi Intre Orele 21:00-23:00 va asteptam pe Chat la Camera Studiu Biblic vom vorbi din epistola Lui 2Pertru capitolu 3 care Doriți va Asteptam pe Toți!!
-
Pagina 164 din 169
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 164 | Salvatorul
meniu prim
Pe calea credinței, pașii noștri seamănă cu pașii vechilor peregrini pe vremuri, adică doi pași înainte și unul înapoi.