Arhivă toate mesajele instant administratori

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.art. .echipa2014.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.echipa2014.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pace frati si surori mai este putin si vom trece anul nou daca vam suparat daca vam jignit va rog sa ma iertati si va multumesc din toata inima daca ma ierati ia eu va .mrr.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. nu mai faceti reclame cu alte saituri care au doar 5 oameni conectati va baniati automat nu veti fi debanat pana la expirarea pedepsei!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. nu mai faceti reclame cu alte saituri care au doar 5 oameni conectati care se baniaza automat nu va fi debanat pana la expirarea pedepsei!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. va dorim o Duminica Binecuvantata Tuturor Domnul sa va binecuvinteze familile voastre Binecuvantatil pe Dumnezu ca si Dumnezeu va Binecuvintiza ai el Gustati sa vedeti ce bun Este Dumnezeu Slava Lui in Veci Amin. :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pacefrs. La Download Am Adaugat Categoria ResurseCrestine.Ro si Am pus Albumul The Messenger Vol 4 12 fisiere Noi Prezentam Resursa Lor si asa ne da voie sa lom toate resursele de la iei Salvatorul nu raspunde cu nici o forma pentru aceste resurse crestine precum Muzica Colinde Marturii Poezii si altele!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nasterea Domnului Isus sa va aduca nu mai Binecuvantari in case in familie si sa va aduca pace Va Doresc sarbatori Binecuvantate Frati si Surori!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Slava Slava Lui Dumnezeu si Domnului Isus sai dam slava in paratului azi sa nascut un mantuitor in cetatea lui David Betleem Domnul isus sa se nasaca in inimile voastre a famililor a parintilor a copililor a nepotilor a tuturor niamurilor voastre Laudati pe Domnul caci este Bun Domnul,,Am adaugat (Sms-uri de craciun) .brad4.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.ckiss. Ȋn seara asta ȋngerii coboarӑ, cu Vestea Bunӑ te ȋnconjoarӑ, amintindu-ți de Isus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel nӑscut ȋn ieslea cea sӑracӑ, loc ȋn inima Ta sӑ-și facӑ. Sӑrbӑtori Fericite și numai bucurii x:
-
Pagina 164 din 165
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori - pagina 164 | Salvatorul
meniu prim
Să lăsăm ca mărturia noastră să fie scrisă cu litere destul de mari, ca lumea să o poată oricând citi!