Arhivă toate mesajele instant membrii

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
va invitam pe Chat la camera Salvatorul.Ro 3 Ani .intra.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Dela Ora 21:30 să intrați Pe General .nic20.
Alyalina
-Alyalina -
Primul care isi cere iertare este cel mai curajos, primul care iarta este cel mai puternic ,, primul care uita este cel mai fericit!!!!!!!!!!'' :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
În Vitor Veți Naviga Gratiut pe Internet si nu mai aveți nevoie ca sa aveti MB sau Abonamente de internet Citiți Asta [topic=1868]~COSMOS~[/topic] Si Veți Vedea Rezultatu!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.sall.Tuturor sa nu utitați de Concursul [topic=1863]Un Nou Concurs Pus De IooN_MarceL[/topic] mai Aveți Doua Zile la Dispoziție sa vă in scrieți in concurs Apoi se vor inchide cererile de in scriere in concurs va Multumim Pentru Înțelegere! :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cei Ce Nu Ați Fost pe Chat Aseară la Camera ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~ Puteți să Citiți Arhiva Fiți Binecuvantați O Zi Buna Tuturor!Vă Aşteptam si diseara tot de la ora 21:30 Tot la Camera chat ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~Sarbatorea asta Ține pana Vineri! :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Noapte Bună Tuturor Ramăneți În Grija Domnului Fiți Binecuvantați! .gbu. ALL
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Intrați Pe Chat Vă Asteptăm .nic20.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De La ora 21:30 Sunteți Invitați pe Chat la Camera ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~ .nic20.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Tuturor Si Buna Dimineata La Aniversarea a 3 Ani A Site-ului veți Primi cate 20.000 de €uro virtoali ca la fie cari Utilizator sa aiba la profil acesti Bani va Mulțmim ca ați Fost Alături cu Noi Domnul sa va Binecuvinteze!
-
Pagina 101 din 109
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 101 | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)