Arhivă toate mesajele instant membrii

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bnziuaa. Cand Postati În .postati. Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" in loc de "ca", "knd" in loc de "cand" etc.)Sunt interzise postarile cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel si postari scurte fara dezvoltare de subiect.Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum! Pe 15 Zile!
Denisa
-Denisa -
O noapte binecuvantata sa aveti!!!!!
Alyalina
-Alyalina -
Preţuieşte-ti viaţa! nu o trăi cu regrete azi, căci mîine poate fi prea tîrziu dragul meu prieten/a!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Din vuietul multimii retrage-n tacere, mereu din bunatate fati zilnic o placere. Prin lumea nedreptati pastreaza-ti calea dreapta, caci vei primi odata din ceruri o rasplata...o seara plina de har va doresc ,si pace alaturi de Domnul..! :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.neata. 1 Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi .2 Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. 3 De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? (Matei 7 :1-3) :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pacefrs. Să Aveți O Zi Binecuvantata Tuturor :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bbdd11. .neatacf. Tuturor Va Doresc O Zi Binecuvantata
Denisa
-Denisa -
O noapte binecuvantata.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bzz. Ce dragoste, ce dragoste... Cand la Golgota m-ai primit cu mainile-ntinse. :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.neata. Tuturor! Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi, si doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.' :)
-
Pagina 102 din 113
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 102 | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )