Arhivă toate mesajele instant membrii

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Tuturor ultima seara de sarbatorea A Site-ului Aniversarea A Trei ani asa ca va invitam pe chat la camera Salvatorul.Ro 3 Ani va asteptam pe toti .intra.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Hotul nu este pedepsit cand fura ca sa-si potoleasca foamea, caci ii este foame si daca este prins trebuie sa dea inapoi inseptit, sa dea chiar tot ce are in casa. Dar cel ce preacurveste cu o femeie este un om fara minte, singur isi pierde viata cine face asa. Nu va avea decat rana si rusine iar ocara nu i se va sterge!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
va invitam pe Chat la camera Salvatorul.Ro 3 Ani .intra.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.pace. Dela Ora 21:30 să intrați Pe General .nic20.
Alyalina
-Alyalina -
Primul care isi cere iertare este cel mai curajos, primul care iarta este cel mai puternic ,, primul care uita este cel mai fericit!!!!!!!!!!'' :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
În Vitor Veți Naviga Gratiut pe Internet si nu mai aveți nevoie ca sa aveti MB sau Abonamente de internet Citiți Asta [topic=1868]~COSMOS~[/topic] Si Veți Vedea Rezultatu!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.sall.Tuturor sa nu utitați de Concursul [topic=1863]Un Nou Concurs Pus De IooN_MarceL[/topic] mai Aveți Doua Zile la Dispoziție sa vă in scrieți in concurs Apoi se vor inchide cererile de in scriere in concurs va Multumim Pentru Înțelegere! :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cei Ce Nu Ați Fost pe Chat Aseară la Camera ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~ Puteți să Citiți Arhiva Fiți Binecuvantați O Zi Buna Tuturor!Vă Aşteptam si diseara tot de la ora 21:30 Tot la Camera chat ~♥Salvatorul.Ro 3 Ani♥~Sarbatorea asta Ține pana Vineri! :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Noapte Bună Tuturor Ramăneți În Grija Domnului Fiți Binecuvantați! .gbu. ALL
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Intrați Pe Chat Vă Asteptăm .nic20.
-
Pagina 105 din 113
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 105 | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este dragoste