Arhivă toate mesajele instant membrii

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am Creiat Camera Chat **Hadeți la O Cafenea** Haideti sa Vorbim daca Faceți un numar de mesaje pe Chat de 999999 o sa aveti multe steluțe Galbene e super!!Puteti sa vb toata Ziua pe Chat sunt si noi Echipa cu voi puteți sa puneți si intrebari Echipei Intrați AICI (y)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
As vrea s.ajung la Tine:xSa scap de orice suspine.Si sa ma uit la frumusetea Ta.Caci tot ce.i pe pamant.Este goana dupa vant:(
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ascultarea lui Petru Când a venit la malul lacului Ghenezaret, mulţimea Îl îmbulzea pe Mântuitorul ca să audă Cuvântul lui Dumnezeu. Văzând lângă marginea lacului cele două corăbii pe care pescarii le lăsaseră ca să-şi spele năvoadele, Învăţătorul a urcat în una din ele, care aparţinea lui Simon. De acolo putea să vorbească!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Domnul, Dumnezeul tau, a schimbat blestemul in binecuvantare, pentru ca tu esti iubit de Domnul, Dumnezeul tau (Deuteronom 23:5)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pentru altii, rugaciunea imbraca haina unui monolog in care omul isi organizeaza gandurile si ideile, cererile si asteptarile.Un monolog sec care nu lasa informatia sa curga in ambele sensuri .nb. Tuturor:)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.general. .generall. HAIDETI SA MAI SCHIMBAM O VORBA FRATILOR SI SURORILOR NU MAI DACA VRETI NU VA OBLIG!!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Am Pus Sesiunea Site-ului la 60 De Minute Lista Conetați Vrem sa Facem un Site Activ si In vitor daca Veți Fi Activi vom pune Sesiunea La 10 Minute Si daca va fi Activitate Vom face Concursuri Pe Credite in orce Rețea De Telefonie Mobilă Mult Supcces!! (y)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pace Va Doresc o Zi Binecuvantata Tuturor :)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.bnprietenii. .gbu.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.salut. Am Pus Sesiunea Site-ului la 60 De Minute Lista Conetați Vrem sa Facem un Site Activ si In vitor daca Veți Fi Activi vom pune Sesiunea La 10 Minute Si daca va fi Activitate Vom face Concursuri Pe Credite in orce Rețea De Telefonie Mobilă Mult Supcces!!
-
Pagina 108 din 109
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 108 | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )