Arhivă toate mesajele instant membrii

Paduraru
-Paduraru -
Și astăzi sângele domnului spala câteva haine mânjite de păcat
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
vad ca din zi in zi creste conectati si Activitate pe sait cei care sunteti noi veniti si nu va descurcati aici pe sait trimiteti un mesaj sau o alerta la contul IooN_MarceL,,,Chiemativa toti prieteni Aici!! -mm-
Alyalina
-Alyalina -
.ciao.Cel mai trist moment este atunci cand te afli singur in propriul tau interior
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.neata. Tuturor Fiți Binecuvntați :)
Alyalina
-Alyalina -
Sa nu renunti la principiile tale. Nu uita ca in viata nimic nu e usor si orice lucru important se obtine cu efort sustinut. Chiar daca n-o sa obtii ceea ce iti doresti atat de mult, pentru mine esti deja un invingator.:)
Alex-Domnica
-Alex-Domnica -
Pace frati surori, cine imi poate face rost de nr lu eva mance? Va rog
Alyalina
-Alyalina -
Exista un timp cand lumea se naruieste in jurul tau... oare de ce? Exista o zi cand timpul parca sta in loc si viata se scurge prin fata ochilor tai, oare de ce? Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viata pentru cineva drag. -wzi-
Alyalina
-Alyalina -
Versetul zilei Da, inima noastră îşi găseşte bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel sfânt. Psalmii 33:21 .dstb.
Alyalina
-Alyalina -
.bineee.Versetul zilei Da, inima noastră îşi găseşte bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel sfânt. Psalmii 33:21 .dstb.
Paduraru
-Paduraru -
.nb.fratilor
-
Pagina 80 din 109
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 80 | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai presus de toate, să aveți o dragoste fierbinte unii pentru alții, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate. ( 1 Petru 4:8 )