Arhivă toate mesajele instant membrii

Catalin94
-Catalin94 -
Pace! A fost o lucrare printr-o sora, caci in cel mai scurt timp v-a fi un cutremur in partea de Vest a Romaniei. Domnul a spus sa ne rugam, caci daca nu, vor fi cel putin 2-3 sicrie intr-o casa. Sa ne unim in rugaciune ca Dumnezeu sa aiba mila de noi. AMIN! (mesaj primit din Oradea)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Salutare Tuturor Cei Ce Aveți Cont Pe Sait La Ioon Si Aveți Conturile Banate sau Puse Pe Mut si Prietenilor Voştri nu mai vă faceți Altele Conturi că vă faceți in Zadar ca iară Vă Baniază Lia25 Oltiza Irinuş Baniaza Auirea pe 999 de Zile Fara Nici un Motiv!Aici la Noi Avem mai Multe Opțiuni Ca la Ioon el Nare Ca La noi!!!
Alyalina
-Alyalina -
Sa nu renunti la principiile tale. Nu uita ca in viata nimic nu e usor si orice lucru important se obtine cu efort sustinut. Chiar daca n-o sa obtii ceea ce iti doresti atat de mult, pentru mine esti deja un invingator.:)
Alyalina
-Alyalina -
Traieste din plin si nu irosi firele de nisip din clepsidra vietii tale! Tempoul fericirii contureaza sensul vietii! Traieste din plin! Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga!!! Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus .pwp2.
Alyalina
-Alyalina -
Traieste din plin si nu irosi firele de nisip din clepsidra vietii tale! Tempoul fericirii contureaza sensul vietii! Traieste din plin! Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga!!! Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus. pwp2.
Alyalina
-Alyalina -
.general.
Alyalina
-Alyalina -
.sal.Pentru ca cerul sa-ti fie senin, pastreaza in coltul tau o raza de soare! -uikend-
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
As vrea sa ajung la Tine Sa scap de orice suspine Si sa ma uit la frumusetea Ta Caci tot ce-i pe pamant Este goana dupa vant:(Si nu pot sa-mi gasesc Fericirea!!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
-bbns- Tuturor Fiți Binecuvăntați De Domnul Isus Mântuitorul Nostru Personal Nu Mai Prin El Avem Ajutorul El Este Salvadorul Nostru Si Tuturor Oamenilor Slava Domnului!
Alyalina
-Alyalina -
As vrea ca-n seara asta Sa ajung pana la luna Sa o rog sa te priveasca Si sa-ti spuna noapte buna.pwp2.
-
Pagina 83 din 109
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant >> Mesaje instant - pagina 83 | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori iubim unele persoane fără să ne dăm seama.